Har hun forstørret brystene?

Den britiske artisten Nadine Coyle vakte oppsikt på den røde løperen.

STØRRE PUPPER: Nadine Coyle så ut til å ha fått større bryster da hun viste seg på den røde løperen under Perez Hiltons bursdagsfeiring i Los Angeles lørdag kveld. Foto: All Over Press
STØRRE PUPPER: Nadine Coyle så ut til å ha fått større bryster da hun viste seg på den røde løperen under Perez Hiltons bursdagsfeiring i Los Angeles lørdag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske artisten Nadine Coyles (26) solokarriere har ikke tatt av, men det ser brystene hennes ut til å ha gjort.

«Girls Aloud»-sangeren viste seg på den røde løperen lørdag kveld på Perez Hiltons feiring av sin 34-årsdag, og så ut til å ha et tydelig fyldigere frontparti, skriver The Sun.

26-åringen hadde på seg en gjennomsiktig hvit bluse, som viste en sort push-up BH, wet-look skinnbukser, høyhælte sko og en stor svart hatt.

Til stede på kjendisbloggerens bursdagsfest var også den nylig mel-angrepede Kim Karadashian, som fremhevet sine kurver i en lite flatterende sort og hvit kjole.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Vi har brutt forlovelsen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer