- Har hun forstørret brystene?

Nicole Richie fikk ryktene til å svirre etter badeturen.

OPERASJON?: Mye kan tyde på at Nicole Richie har lagt seg under kniven, og fått forstørret brystene.
OPERASJON?: Mye kan tyde på at Nicole Richie har lagt seg under kniven, og fått forstørret brystene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Reality-stjerne og klesdesigner Nicole Richie (31) ferierer i disse dager i den franske jetset-byen St. Tropez med familien, og flere sperret opp øynene da hun onsdag denne uken ankom bryggen utenfor den eksklusive restauranten «Le Club 55».

Skjønnheten - som er datter av popstjernen Lionel Richie  (64) - var ikledd en enkel oransje kjole, pilotbriller og håret stramt tilbake. Men det var ikke den kledelige heklede kjolen som fikk folk til å kaste et ekstra blikk på 31-åringen - det var nemlig det under.

Flere amerikanske nettsteder spekulerer nå i om Nicole har tatt silikon i brystene.

«Ryktene om at realitystjernen har lagt seg under kniven har svirret de siste månedene. Hun har aldri selv bekreftet prosedyren, men vi er ikke sikker på om vi faktisk trenger noen bekreftelse nå som vi har sett disse bildene», skriver nettstedet X17Online.

Nicole rystet en hel verden da det publisert bilder av hennes radmagre kropp, og på et tidspunkt veide 31-åringen knappe 38 kilo.

Selv om superstjernen fremdeles er tynn har hun i dag fått formene tilbake. Men om det har med å gjøre at hun har lagt seg under kniven har hun foreløpig ikke sagt noe om...

31-åringen er gift med musikeren Joel Madden (34), og sammen har de barna Harlow (5) og Sparrow (3).

LES OGSÅ: Jenny Langlo flytter fra kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer