VISTE FRAM SIN NYE RING: Marion Cotilard nektet å snakke om sin nye diamantring, men  nølte ikke m ed å vise den fram for fotografene, da hun ankom den internasjonale filmfestivalen i Marrakech. Foto: Stella Pictures
VISTE FRAM SIN NYE RING: Marion Cotilard nektet å snakke om sin nye diamantring, men nølte ikke m ed å vise den fram for fotografene, da hun ankom den internasjonale filmfestivalen i Marrakech. Foto: Stella Pictures Vis mer

Har hun forlovet seg?

Stjernens nye ring setter fart i bryllupsryktene.

Publisert
SEHER.NO:  Den franske skuespilleren Marion Cotillard - kjent fra blant annet filmen «Public Enemies» - har i flere måneder nektet å svare på ryktene om en forlovelse mellom henne og kjæresten Guilaume Canet.

Men da paret i helgen dukket opp på den internasjonale filmfestivalen i Marrakech, var det en stolt Cotilard som viste fram en gnistrende diamantring på sin ringefinger.

Skuespilleren bar også ringen under en gallamiddag i regi av motehuset Dior.

Nå tror mange fans at det kun er spørsmål om tid før den populære 35-åringen blir en gift kvinne...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Han kommer til å fri snart

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer