Har hun fjernet bryllupstatoveringen?

Beyoncés bryllupssymbol forvinner sakte, men sikkert vekk fra fingeren hennes.

FORSVINNER: Beyoncé og Jay Z skaffet matchende tatoveringer på ringfingeren da de to giftet seg i 2008. Det høyre bildet er tatt i 2010, mens bildet til venstre er tatt forrige uke. Foto: All Over
FORSVINNER: Beyoncé og Jay Z skaffet matchende tatoveringer på ringfingeren da de to giftet seg i 2008. Det høyre bildet er tatt i 2010, mens bildet til venstre er tatt forrige uke. Foto: All Over Vis mer

SEOGHØR.NO: Det var etter MET-gallaen i New York i forrige uke at fasaden begynte å slå sprekker for superparet Beyoncé (32) og Jay Z (44).

TMZ har nemlig fått tak i en video som viser Beyoncés lillesøster Solange Knowles (27) som angriper Jay Z i heisen på Standard Hotel etter MET-festen, mens Beyoncé selv ikke gjør en mine for å stoppe krangelen.

«Alle» spekulerer nå i om hva som kan være årsaken til angrepet, og på sosiale medier skrives både at Solange er sjalu på sin suksessrike storesøster, at Jay Z skal ha vært utro med Rihanna, og at ekteparet er lei av å forsørge Solange og sønnen Daniel (9).

Hva som egentlig utløste krangelen forblir foreløpig et mysterium, men det at Beyoncé nå har fjernet bryllupstatoveringen hun og Jay Z fikk tatovert til bryllupet i 2008, gjør at ryktene om trøbbel i ekteskapet har skutt fart.

DRAMA I KULISSENE?: Beyoncé og Jay Z fotografert under en Brooklyn Nets-kamp på Barclays Center i Brooklyn 2.mai. Man kan tydelig se at Beyoncés tatovering på ringfingeren er betydelig svakere enn det den pleide å være. Jay Zs på sin side er fremdeles som før. Foto: Anthony J. Causi / Splash News/ All Over Press
DRAMA I KULISSENE?: Beyoncé og Jay Z fotografert under en Brooklyn Nets-kamp på Barclays Center i Brooklyn 2.mai. Man kan tydelig se at Beyoncés tatovering på ringfingeren er betydelig svakere enn det den pleide å være. Jay Zs på sin side er fremdeles som før. Foto: Anthony J. Causi / Splash News/ All Over Press Vis mer

Flere ganger i mai har ekteparet vært til stede på Barclays center i Brooklyn, for å se basketball-laget Brooklyn Nets spille kamper. Beyoncé har stilt uten ringer på fingrene, og har dermed avslørt at bryllupstatoveringen hun fikk da hun giftet seg med Jay Z i 2008 nesten har forsvunnet.

Ifølge DailyMail ser det ut til at tatoveringen er fjernet med laser.

Paret fikk tatovert romertallet IV på ringfingeren, som symboliserer hennes bursdag 4.september, hans bursdag 4.desember og bryllupsdagen 4.april.

Romertallet er også bakt inn i datterens navn, Blue Ivy, som kom til verden i januar for to år siden.

Se TMZ-videoen under:


 

Tatoveringen er dermed av stor betydning for det mektige kjendisekteparet - men hvorfor Beyoncé nå ønsker å fjerne symbolet er også foreløpig uvisst.

LES OGSÅ: Jay Z og Beyoncé nekter å komme i Kardashian-bryllupet