ROMANTISK SEANSE: - Han tok henne på skuldrene og kysset henne, men på slutten så hun ut til å være ganske så tårevåt, betalte regningen - mens de forlot stedet i en taxi, sier en ikke-navngitt kilde om de nye kjærlighetsryktene rundt Sienna Mill Foto: All Over Press
ROMANTISK SEANSE: - Han tok henne på skuldrene og kysset henne, men på slutten så hun ut til å være ganske så tårevåt, betalte regningen - mens de forlot stedet i en taxi, sier en ikke-navngitt kilde om de nye kjærlighetsryktene rundt Sienna Mill Foto: All Over Press Vis mer

Har hun fått seg ny kjæreste?

- De klarte ikke å holde fingrene fra hverandre, forteller en kilde.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I januar kom nyheten om at det er slutt mellom superparet Jude Law (38) og Sienna Miller (29). Litt etterpå startet også spekulasjonene rundt hva som skal ha forårsaket bruddet, og kilder var raskt ute med å avsløre at det i hvert fall ikke var Law som tok avgjørelsen om at de to skulle gå hver til sitt.    

Nå svirrer ryktene om at Sienna Miller har funnet kjærligheten på nytt.

Skuespillerinnen så nemlig ut til å ha kommet over sin eks-kjæreste da hun nylig koste seg på date sammen med «The Boat That Rocked»-stjernen Tom Sturridge (25). Miller skal ha flørtet åpenlyst da de to ble observert sammen på China Tang-restauranten på The Dorchester Hotel i London nylig.


Sturridge sies å være en god venn av «Twilight»-kjekkasen Robert Pattinson.

- Sienna og Tom klarte ikke å holde fingrene fra hverandre. Hun matet ham til og med med nudler! Han tok henne på skuldrene og kysset henne, men på slutten så hun ut til å være ganske så tårevåt, betalte regningen - mens de forlot stedet i en taxi, sier en ikke-navngitt kilde ifølge nettstedet Metro.co.uk.

Jude Law og Sienna Miller forlovet seg i 2004, men gikk fra hverandre i 2006. Det tidligere paret fant tilbake til hverandre igjen i 2009 før det altså i januar i år ble slutt mellom dem igjen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han er sjokkert over bruddet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer