KJÆRESTER?: Reese Witherspoon og Jim Toth skal ha vært på over ti dater den siste måneden. Foto: All Over Press
KJÆRESTER?: Reese Witherspoon og Jim Toth skal ha vært på over ti dater den siste måneden. Foto: All Over Press Vis mer

Har hun fått seg kjæreste?

- De flørtet heftig under middagen...

SEHER.NO: Hollywood-stjernen Reese Witherspoon (33) ble singel i desember, etter å ha gjort det slutt med skuespilleren Jake Gyllenhaal.

I tiden etter ble hun koblet til Gerard Butler, som det også har blitt spekulert i om er Jennifer Anistons nye kjæreste. Men nå skal den søte skuespilleren ha fått øynene opp for en helt annen.

Allerede tidlig i februar lurte kjendismediene verden over på om Witherspoon hadde blitt sammen med agenten Jim Toth, etter en angivelig svært romantisk middag.

Ifølge Contactmusic.com skal Toth og Witherspoon siden den gang ha vært på over ti dater sammen. Og under en middag denne uken, skal de to ha sett svært forelsket ut.

- De flørtet heftig med hverandre og så veldig glade ut under måltidet. De kom veldig godt overens, snakket og lo hele tiden. Reese så veldig glad ut, og stemningen var skikkelig god, sa en tilskuer ifølge nettstedet.

Ifølge venner av agenten, skal han være klar for å slå seg til ro. Han setter likevel ikke press på Reese vel vitende om at hun nylig kom ut at et langt forhold.

- Da de dro trakk Reese ham helt inntil seg og ga ham en god klem. De kysset hverandre på kinnene, det var en veldig vennlig avskjed.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er dette bare et kyss på kinnet?