FORELSKET: Ja! mener Perez Hilton. Nei! fastslår kilde nær den angivelige nye flammen. Foto: SCANPIX
FORELSKET: Ja! mener Perez Hilton. Nei! fastslår kilde nær den angivelige nye flammen. Foto: SCANPIX Vis mer

Har hun en ny romanse?

Dro til Canada rett etter bruddet med Lance...

Publisert
SEHER.NO: Amerikanske medier spekulerer vilt etter at kjendisblogger Perez Hilton før helgen siterte en anonym kilde på at nysingle Kate Hudson (29) og en av hennes hennes tidligere flammer, Eric Lindros (35), er sammen i Canada.

Skuespillerinnen skal, i henhold til kildens opplysninger, ha tilbragt hele uken sammen med den kanadiske hockeystjernen i hennes foreldres hus i Muskoka.

- Hun dro dit rett etter at hun og Lance gjorde det slutt, forteller Perez Hiltons kilde.

Kate Hudson og den tidligere stjernesyklisten Lance Armstrong (36) hadde da vært sammen i tre måneder. De to ble et par bare uker etter at det i vår skar seg mellom Hudson og Owen Wilson (39) for andre gang.

En kilde nær den tidligere NHL-stjernen Eric Lindros avviser imidlertid opplysningene til Perez Hilton om en ny romanse.

- Kate og Eric er bare venner. Familiene deres har kjent hverandre i 15-20 år og har hytter rett ryndt hjørnet fra hverandre, sier kilden, ifølge nettstedet HollywoodRag.Dessuten:

- Eric har et forhold til en annen, og han og Kate har vært nære venner i mange år. Ingenting annet har hendt enn at de har støtt på hverandre der oppe i nord. De dro ikke opp sammen, og de bor heller ikke hos hverandre, fastslår kilden.

Men spekulasjonene i amerikansk kjendispresse fortsetter med ufominsket styrke...

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]!

LES OGSÅ: Og her er Lances eks Sheryl Crows nye mann!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer