SANG UT: Jørgen Aamodt og Kristin Bøgeberg Jonsson tok i desember på seg nisseluer for å være med på innspillingen av Seher.nos store julevideo. Her synger de sammen med "71 grader nord"-kollega Lene Hansen, og "Skal vi danse"-paret Elena Bokoreva W Foto: Seher.no/Kirsti Irgens Ertsås
SANG UT: Jørgen Aamodt og Kristin Bøgeberg Jonsson tok i desember på seg nisseluer for å være med på innspillingen av Seher.nos store julevideo. Her synger de sammen med "71 grader nord"-kollega Lene Hansen, og "Skal vi danse"-paret Elena Bokoreva W Foto: Seher.no/Kirsti Irgens ErtsåsVis mer

- Har hørt at faren er en harding

Jørgen Aamodt føler presset foran det første møtet med "71 grader nord"-kjærestens pappa...

Se Seher.nos intervju med Jørgen og Kristin fra "71 grader nord" nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Hverken Jørgen Aamodt (21) eller Kristin Bøgeberg Jonsson (21) klarte å stikke av med seieren i årets utgave av "71 grader nord" på TV Norge, men fikk en solid trøstepremie i at de ble kjærester i etterkant av serien.

Julaften feirer de ferske turtelduene - som begge er med på Seher.nos kjendisspekkete julevideo - hver for seg. Men paret er ikke redd for at savnet av hverandre skal bli for stort på julekvelden.

Se årets julevideo HER!


- Vi er flinke til å pleie å kjærligheten ellers i året, så vi har ikke tenkt så nøye med det på julen, he he. Men nyttårsaften skal vi feire hos Kristins far i nord-Sverige, smiler Jørgen til Seher.no.

Nyttårsfeiringen blir Jørgens første møte med "svigerfar", og han innrømmer at han føler et visst press på å gjøre et godt inntrykk.

- Jeg har hørt at han er en harding, så jeg må passe på at jeg ikke blir jagd ut i de svenske skoger, spøker han.

Kristin avslører at snøscooter-kjøring er en av aktivitetene som nok kommer til å stå på programmet i Sverige, selv om temperaturene kan krype ned mot tretti minusgrader.

- Det verste er at jeg har hørt at hun er god, og det er litt pinlig å ha en kjæreste som er god til å kjøre snøscooter, så jeg har litt trening å gjøre der, ler Jørgen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: 71-Lene avslører triksene

Se videointervjuet med Jørgen og Kristin fra "71 grader nord":[obj:media:8244]