SLANK: Selv om Kelly Brook hadde en perfekt timeglassfigur fra før, ser det ut som om hun har mistet flere centimeter over hoftene siden hun flyttet til USA. Foto: All Over Press
SLANK: Selv om Kelly Brook hadde en perfekt timeglassfigur fra før, ser det ut som om hun har mistet flere centimeter over hoftene siden hun flyttet til USA. Foto: All Over PressVis mer

Har Hollywood krympet Kelly Brook?

Den britiske modellen og skuespilleren ser ut til å ha latt seg påvirke av filmbyens skjønnhetsidealer...

SEHER.NO:  Modellen og skuespillerinnen Kelly Brook (30), som er regnet som en av Storbritannias mest sexy kvinner, har blitt superstjerne takket være sin veldreide kropp.

Brook er kjent for sine yppige former - og er ikke redd for å vise dem frem. Men nå ser det ut til at de amerikanske skjønnhetsidealene setter hennes berømte «fordeler» i fare.

Da modellen dukket opp på en lanseringsfest i New York i går, viste hun frem en mye tynnere midje enn det hun hadde da hun arbeidet i England. Det virker som om hun har latt seg påvirke av filmbyens tynne idealer, skriver DailyMail.

Selv om Kelly hadde en perfekt timeglassfigur tidligere, ser det ut som om hun nå har mistet flere centimeter over hoftene. Imidlertid kan det alltids være at det er den metalliske korsettkjolen som spiller oss et puss.

31-åringen var gjest på laseringsfesten for «Mont Blanc John Lennon Edition» i Manhattan i New York.

Hun signerte nylig en kontrakt med det eksklusive modellbyrået «One Management», som også representerer Claudia Schiffer, Helena Christensen, Eva Herzigova og Lizzy Jagger. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Nekter å la seg avbilde med klær