FOLKESKY: Robbie Williams nekter å forlate hjemmet sitt i Los Angeles. Dette er et av de siste bildene som er tatt av ham fra juni i år.  Foto: All Over Press
FOLKESKY: Robbie Williams nekter å forlate hjemmet sitt i Los Angeles. Dette er et av de siste bildene som er tatt av ham fra juni i år. Foto: All Over PressVis mer

Har holdt seg innendørs i 85 dager

Robbie Williams er blitt folkesky - nå frykter vennene for stjernens helse.

SEHER.NO: Har Robbie Williams (34) psykiske problemer? Det undrer popstjernens venner, etter at den tidligere Take That-stjernen ikke har forlatt sitt hjem i Los Angeles på 85 dager.

"Rock DJ"-sangeren pleide å elske publikum og medias søkelys, men etter snart to tiår som artist virker det som pipen har fått en annen lyd. Kvinnebedåreren har nå blitt en skikkelig husmus og stenger seg inne i sitt eget hjem.

Nå lurer hans omgangskrets på om Robbie er blitt hjemmekjær på sine "eldre" dager, eller om det spøker for hans mentale helse.

- Robbie har måttet kjempe mot mye motgang i det siste, og det har gjort ham folkesky. Det virker som han er blitt kidnappet, han viser seg ikke ute, sier en kilde ifølge Aftonbladet.

Siste gang Robbie ble observert utendørs var i midten av juni. Da festet han to netter på rad på nattklubben Co Co Deville. Deretter forduftet han fra offentligheten og har siden holdt seg hjemme med kjæresten Ayda Field, hvor han ifølge kilder også pleier en kneskade.

Etter at han forlot Take That i 1995 har Robbie Williams hatt en fantastisk solokarriere. Han har solgt mer enn 55 millioner album og 17 millioner singler.

Robbie er dessuten den artisten som har hatt flest låter på de britiske samlealbumene "Now That's What I Call Music". Hittil har han hatt 29 låter - hvorav fire med Take That - på en Now-plate.

LES OGSÅ: Disse irriterer oss mest

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no