FORLOVELSESRING: Da Gwyneth Paltrow dukket opp på Baby2Baby-gallaen i Los Angeles 11. november, hadde hun på seg en ring flere hevder er en forlovelsesring. Foto: NTB scanpix
FORLOVELSESRING: Da Gwyneth Paltrow dukket opp på Baby2Baby-gallaen i Los Angeles 11. november, hadde hun på seg en ring flere hevder er en forlovelsesring. Foto: NTB scanpix Vis mer

Gwyneth Paltrow:

- Har holdt forlovelsen skjult i ett år

- Hun har hatt på seg ringen veldig lenge.

Publisert

(Se og Hør): Onsdag ble det kjent at Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow (45) og TV-produsent Brad Falchuk (46) har forlovet seg etter tre år sammen.

Nyheten, som ble omtalt av en rekke internasjonale medier, skal trolig ikke være så ny likevel. Ifølge flere kilder skal duoen ha holdt forlovelsen skjult i ett år.

«Shakespeare in Love»-stjernen har blitt avbildet med en gullring på fingeren de siste månedene, og ifølge Entertainment Tonight kan det virke som at dette er en forlovelsesring.

- Hun har hatt på seg ringen veldig lenge, sier en kilde til nettstedet.

Da Paltrow dukket opp på Baby2Baby-gallaen i Los Angeles 11. november, hadde hun på seg ringen.

Saken fortsetter nedenfor.

SMILTE BREDT: Hollywood-stjernen var i strålende humør under gallaen tidligere denne måneden. Foto: NTB scanpix
SMILTE BREDT: Hollywood-stjernen var i strålende humør under gallaen tidligere denne måneden. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Ville ikke stresse

At Gwyneth og Brad ville ta forholdet et steg videre kom ikke som en overraskelse for deres nærmeste. Giftermål skal nemlig ha vært et samtaleemne en stund.

- De visste begge at det ville skje snart, men det har ikke vært en veldig stor greie for dem ettersom begge har vært gift før. De ville ikke stresse, sa en kilde til Us Weekly.

Turtelduene skal ikke ha ønsket å hause opp nyheten, og planlegger å annonserte forlovelsen når de føler at tiden er inne.

Skrøt av forholdet

Det lykkelige paret møttes på jobb, under innspillingen av serien «Glee». Paltrow spilte en rolle i serien, mens Brad var produsent. De holdt imidlertid forholdet hemmelig en stund.

Først i september 2015 avslørte de romansen, da de dro sammen på premieren av «Scream Queens» i Los Angeles.

- Daten min og jeg, skrev Brad Falchuk til et bilde han delte av dem fra arrangementet.

Kort tid etter fortalte Falchuk til Us Weekly at han har det helt fantastisk med filmstjernen.

- Det går fantastisk. Hun støtter absolutt alt jeg gjør, heldigvis, sa han til Us Weekly den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

My date and I #screamqueens

Et innlegg delt av @bradfalchuk

Nære venner

Gwyneth Paltrow var tidligere forlovet med den anerkjente skuespilleren Brad Pitt (53), men de valgte å bryte med hverandre i 1997.

I 2003 giftet hun seg med Coldplay-vokalist Chris Martin (40), men de gikk hver til sitt i 2014.

Etter to år som separerte, ble skilsmissen godkjent sommeren 2016.

De har barna Apple Blythe Alison Martin (13) og Moses Bruce Anthony Martin (11) sammen.

#tbt #luckiestmomever #exumas

Et innlegg delt av Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Eks-paret har fått mye oppmerksomhet for å ha beholdt et svært tett vennskap etter skilsmissen, og tidligere i år åpnet Paltrow seg om nettopp dette:

- Det er som vi fremdeles er en familie, bare at vi ikke lenger er et par. Jeg synes vi er bedre som venner, enn det vi var da vi var gift. Vi er veldig nære hverandre, og vi støtter hverandre i alt vi gjør, sa hun til Marie Claire.

SKILTE SEG: Paltrow og Martin fikk to barn sammen før de valgte å skille lag. Foto: Colin Young-Wolff /Invision/AP, NTB scanpix
SKILTE SEG: Paltrow og Martin fikk to barn sammen før de valgte å skille lag. Foto: Colin Young-Wolff /Invision/AP, NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Nå er de forlovet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer