HVEM VELGER HAN?: Jan Erik Kjær (i midten) har igjen Ole Kristian Huser, Sami Petteri Toivanen og Håvard Jarstad på gården. I går var det Bjørn Stian Johannessen (til høyre), som måtte forlate gården. Foto: TV 2
HVEM VELGER HAN?: Jan Erik Kjær (i midten) har igjen Ole Kristian Huser, Sami Petteri Toivanen og Håvard Jarstad på gården. I går var det Bjørn Stian Johannessen (til høyre), som måtte forlate gården. Foto: TV 2Vis mer

Har hemmelig fortid med frier

"Jakten på kjærligheten" førte dem sammen igjen.

Se videointervju med Jan Erik Kjær nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Da "Jakten på kjærligheten"-bonden Jan Erik Kjær møtte sin frier Ole Kristian Huser under speeddating i tv-programmet, var det ikke første gangen de to hadde kontakt.

Ifølge Her og Nå skal de to tidligere har møtt hverandre på nettet. Det var for tre år siden at de to skal ha fått kontakt gjennom nettsamfunnet gaysir.no.

- Jeg og Jan Erik har utrolig mye felles, og da vi begynte å chatte med hverandre, fant vi fort ut at vi var en god match. Etter hvert begynte vi å snakke på telefonen og hadde flere samtaler som varte i et par timer per gang. Det var utrolig hyggelig, sier Ole Kristian til Her og Nå.

Ole Kristian har hytte i Ringebu, som ikke er så altfor langt fra Kjærs hjemsted i Heidal. Han ønsket kontakt med folk i området hvor hytta ligger og slik fikk de to god kontakt. Men de møttes aldri ansikt til ansikt før ”Bonderomantikk”.

- Da jeg så at Jan Erik søkte etter en kjæreste via "Jakten på kjærligheten", kjente jeg ham igjen med én gang. Jeg hev meg rundt, skrev et brev og tenkte at nå måtte jeg komme på banen, sier Ole Kristian til bladet.  

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!
 
LES OGSÅ: Gikk ned fire kilo under jakten

Se videointervju med Jan Erik Kjær før han møtte frierne for første gang, her:


[obj:media:8025]