Har hatt syv hjernerystelser

20-åringen måtte bruke solbriller både inne og ute etter ulykken.

TV-AKTUELL: Derrick Thingvold er en av deltakerne i den nye sesongen av «Alt for Norge» på TV Norge.  Foto: Morten Eik
TV-AKTUELL: Derrick Thingvold er en av deltakerne i den nye sesongen av «Alt for Norge» på TV Norge. Foto: Morten Eik Vis mer

SEOGHØR.NO: Søndag er det premiere av det populære programmet «Alt for Norge» på TV Norge, der Fridtjof Nilsen (39) har tatt over programlederrollen etter Henriette Bruusgaard (34).

I reality-serien blir seerne kjent med en gjeng spente norsk-amerikanere som drømmer om å bli kjent med røttene sine i Norge.

I søndagens episode blir vi blant annet kjent med Derrick Thingvold (20) fra Minnesota, som er sesongens desidert yngste deltaker.

20-åringen er student, i tillegg til at han jobber med fosterbarn i barnevernstjenesten.

Derrick er 203 cm høy på strømpelesten, og spiller amerikansk fotball på universitetslaget, men han avslører overfor Seoghør.no at sporten har ikke bare ført med seg positive ting.

- Jeg har hatt syv hjernerystelser. Fem av dem skjedde under fotballkamper, én under en brytekamp og en annen skjedde da jeg falt på snowboard, sier han og utdyper:

- Den siste var den verste. Jeg var borte fra skolen i én måned, og måtte bruke solbriller inne og ute i tillegg til at  jeg måtte bruke ørepropper for å unngå høye lyder. Det var grusomt.

Saken fortsetter nedenfor.

OPPFYLLER DRØMMEN: Johnny Bartz, Richard Brummond, Thomas Monson, Derrick Thingvold, Jeff Johnson, Lars Phillips, Lauren Semingson, Heidi Somes,Brittany Miller, Joni Adahl, Kate Mills og Kelsey Iverson er årets deltakere i suksessprogrammet. 
B Foto: Morten Eik
OPPFYLLER DRØMMEN: Johnny Bartz, Richard Brummond, Thomas Monson, Derrick Thingvold, Jeff Johnson, Lars Phillips, Lauren Semingson, Heidi Somes,Brittany Miller, Joni Adahl, Kate Mills og Kelsey Iverson er årets deltakere i suksessprogrammet. B Foto: Morten Eik Vis mer

- Alle er så høflige

I likhet med de fleste deltakerne, melde Derrick seg på fordi han ønsket å vite mer om slekten og arven sin. Han har også allerede falt pladask for nordmenn:

- Alle er så høflige. Hjemme i Minnesota er folk sosiale, men ikke alltid like trivelige. Her i Norge føler man seg virkelig velkommen, sier han til Seoghør.no.

Derrick er selv ikke ledig på markedet, men det er hvert år stor spenning rundt om noen av deltakerne finner kjærligheten, for det har nemlig skjedd flere ganger i «Alt for Norge»-historien.

I 2013 giftet de tidligere «Alt for Norge»-deltakerne Dana Dinsmore og Tara Yan Dinsmore seg i en romantisk seremoni på Hawaii. Samme år fant Alf Herigstad, som var deltaker i 2012, lykken med Lulie Newcomb fra sesong to.

Jessica Brustad fra sesong tre (2012) og Joshua Svare fra sesong to (2011), fant også tonen etter å ha deltatt i programmet i hver sin sesong.

«Alt for Norge» har premiere på TV Norge søndag klokken 20.00.

NY PROGRAMLEDER I ÅR: I år er det første sesong Fridtjof Nilsen leder «Alt for Norge». Foto: Erlend Haugen
NY PROGRAMLEDER I ÅR: I år er det første sesong Fridtjof Nilsen leder «Alt for Norge». Foto: Erlend Haugen Vis mer

LES OGSÅ: Ble mobbet som barn