<strong>DATER IGJEN:</strong> - Jeg ønsker ikke å gå ut med noe navn. Men jeg har det veldig morsomt sammen med denne nye mannen. Vi har en god kjemi og trives i hverandres selskap. Likevel er det for tidlig å si om vi kommer til å bli kjærester ennå, sier Anna Ank Foto: TV3/Thomas Engström
DATER IGJEN: - Jeg ønsker ikke å gå ut med noe navn. Men jeg har det veldig morsomt sammen med denne nye mannen. Vi har en god kjemi og trives i hverandres selskap. Likevel er det for tidlig å si om vi kommer til å bli kjærester ennå, sier Anna Ank Foto: TV3/Thomas Engström Vis mer

- Har hatt sex med andre etter bruddet

Og nå har Anna Anka truffet en ny mann.

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Anna Anka nederst i saken!

SEHER.NO:  Hollywoodfruen Anna Anka (39) er kjent for sine sterke ord og meninger. Så også denne gang. Nå innrømmer hun nemlig at hun har gått til sengs med flere menn etter bruddet med Paul Anka (69).

- Ja, jeg har hatt sex med andre. Kvinner har jo også behov. Men jeg er ingen tilhenger av one-night-stands, sier Anka til VG.

39-åringen, som i sommer var å se i TV3-programmet «Anna Anka søker assistent», har derimot bare latt seg treffe av en mann igjen etter sengekosen, ifølge avisen.

- Jeg ønsker ikke å gå ut med noe navn. Men jeg har det veldig morsomt sammen med denne nye mannen. Vi har en god kjemi og trives i hverandres selskap. Likevel er det for tidlig å si om vi kommer til å bli kjærester ennå, forteller hun.

I forrige uke var hun på restaurantdate med det som kan bli hennes nye mann. Men fortsatt har hun ikke latt ham få møte sine barn.

- Nei, det er for tidlig ennå. Skal jeg introdusere en mann for dem, så må det være hundre prosent. det er ikke bra for barn å bli forvirret når de kommer til sine foreldre.

Til Seher.no har Anka tidligere uttalt at hun bare ønsker å date menn med en viss økonomisk ryggrad.

- Når det gjelder hva slags menn jeg er aktuell for er jeg veldig nøye. De skal være veldig mannlige, jeg vil ikke ha en liten smågutt som ikke har funnet sin identitet. De skal være selvstendige og de skal være finansielt stødige, sa hun da Seher.no møtte henne på fasjonable Grand Hotel i Stockholm.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: - TV3 ville gått konkurs om jeg hadde vært med 

Se et tidligere videointervju med Anna Anka, der hun snakker om hvilke menn hun helst dater, her:[obj:media:8791]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer