- Har hatt min dose søvnløse netter

Adil Khans TV-utfordring har bydd på mye frustrasjon. Se video!

SEOGHØR.NO: I oktober har Adil Khan (30) premiere med NRK-programmet «Adils hemmelige dansere», der han skal lære grupper som virkelig ikke kan danse nettopp dét!

- Det er et program der jeg gjør noe med min visjon, nemlig å få hvem som helst til å kunne danse. I løpet av tre uker skal jeg ha gjort om en gjeng, som kan være alt fra folk på metall-linja på Buskerud folkehøyskole til et NAV-kontor, til et streetdance-crew, sier Khan til Seoghør.no.

Naturlig nok er det litt av en utfordring, som ikke utelukkende har vært positiv for Khan.

- For å si det sånn, så har jeg hatt min dose med søvnløse netter. Jeg «pusher» folk hardt, de skal ut av sin egen komfortsone, og gjøre noe de virkelig aldri har gjort før.

- Dans er så ærlig og nakent. Vi gjør det som regel når vi er fulle, eller tøyser det vekk. Men det å faktisk mene det og ha troverdighet, det koster. Derav frustrasjonen man kjenner når ting ikke går som man vil.

Gjennom åtte programmer får vi se Khan kjempe for å gjennomføre sin visjon. Og deltagerne får selvsagt også kjørt seg.

- Jeg har møtt mennesker som ikke har et forhold til musikk, eller som ikke en gang har rytme. Så man må virkelig legge brikke for brikke og starte helt fra begynnelsen av. Jeg kommer fra en hard skole, det er blod svette og tårer, sier han til Seoghør.no.

Se hele videointervjuet med Khan øverst i saken!

«Adils hemmelige dansere» har premiere på NRK i oktober. Se vår store TV-guide her!

LES OGSÅ: Kjørte på rødt for å møte sitt idol