- IKKE  GAL, BARE NORSK: Bulgarske Deep Zone med  Joana(i midten) og DJ Balthazar (til høyre) håper norsk-unnskapene fra turist-strendene i hjemlandet skal hjelpe dem til å vinne norske stemmer. Foto: Seher.no
- IKKE GAL, BARE NORSK: Bulgarske Deep Zone med Joana(i midten) og DJ Balthazar (til høyre) håper norsk-unnskapene fra turist-strendene i hjemlandet skal hjelpe dem til å vinne norske stemmer. Foto: Seher.noVis mer

- Har hatt mange norske kjærester

Elleville tilstander da MGP-deltakerne festet med presse og fans.

BEOGRAD (Seher.no): At Melodi Grand Prix er mer enn en sangkonkurranse, fikk Seher.nos utsendte erfare da vi besøkte den serbiske TV-kanalen RTS store Eurovision fest søndag.

Det enorme festlokalet Palta Srbije var fylt opp med arrangører, utvalgte fans og deltakerne - som gjorde hva de kunne for å sjarmere seg til ekstra stemmer fra resten av Europa.

- Dette sykt og det er jo bare tidlig på kvelden ennå, sa NRKs Per Sundnes til Seher.no mens han smilte fra øre til øre.

Irland - som stiller med Barne-TV figuren "Dustin the Turkey" ankom grønnkledde i en miniutgave av landets verdensberømte St. Patricks-parader. Etter hvert ble sangen og klappingen fra irene så høy at Maria Haukaas Storeng og andre deltakere måtte flytte på seg for at journalistene skulle høre hva de sa.

Kort tid etter ankom fjorårets deltaker fra Latvia Verka Scerdschuka utkledd som disko-trollkvinne med stjerne på hodet. Og Spanias utsendte gruppe vakte oppsikt da de kom utkledd som blant andre Jimi Hendrix i fargepsrakende kostymer....

Bulgaria holdt seg til vanlige klær, men prøvde seg heller på direkte Norgesfrieri, da de hørte hvilket land Seher.no er fra.

- Jeg er ikke gal, bare norsk. Det er det jeg har lært meg ved å snakke med norske turister i Bulgaria.

- Jeg har hatt mange norske kjærester, men nå er jeg gift desverre, lo DJ Balthazar, som deltar sammen med gruppen Deep Zone.


Norges håp Maria Haukaas Storeng trengte imidlertid hverken å rope høyt eller kle seg ut i karnevalsdrakt for å få oppmerksomhet.

Kort tid etter at hun ankom sammen med låtskriver Mira Craig stimlet pressefolkene sammen for å få en prat med jentene - som ankom i hver sin fargesprakende og utringete kjole.

Frankrikes omdiskuterte sanger Sebastian Tellier - som har fått mye kritikk i hjemlandet fordi han vil synge låta "Divine" på engelsk - var en av de mange beundrerne. Og han brukte også anledningen til å forsøke å flørte til seg stemmer fra norske kvinner.

- Vil dere stemme på en stor elsker, bør dere stemme på Frankrike, smilte han til Seher.no før han forsvant inn i natten og fortsatte festingen med sine MGP-konkurrenter.

Se høydepunkter fra festen her:

[obj:media:6426]

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.