HELT KONGE PÅ TINDER: Carl Eliassen er en flittig bruker av dating-appen Tinder. Det siste året har han vært på 100 dater! Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
HELT KONGE PÅ TINDER: Carl Eliassen er en flittig bruker av dating-appen Tinder. Det siste året har han vært på 100 dater! Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

Har hatt 100 stevnemøter på ett år

«Paradise Hotel»-vinneren inviterer gjerne Tinder-datene hjem til seg samtidig.

SEOGHØR.NO: Carl Eliassen (27) som vant annen sesong av «Paradise Hotel» i 2010 er en flittig bruker av dating-appen Tinder.

- Nå har jeg vært der ett års tid. Jeg var ganske tidlig ute, og synes det er sinnssykt bra, sier han til NRK.

Det siste året har han bladd seg igjennom over 1000 matcher – og truffet 100 av dem, forteller han på «Trygdekontoret» på NRK.

- Jeg har tusen jenter i lomma jeg kan velge og vrake mellom, sier han selvsikkert i programmet.

På spørsmål fra programleder Thomas Seltzer (44) om han har tid til å treffe alle, svarer han ærlig:

- Det er ikke så tidkrevende. Jeg jobber som alle andre, og trener på Elixia etterpå?. Så kommer kvelden: Hva skal man gjøre? Se fotball med gutta, eller ta en Tinder-sjekk?  Det er 365 dager i året. En tredjedel av dagene kan jeg ofre.

Tinder-partys

For å rekke over alle Carl har truffet, har det vært mange tilfeller hvor han har truffet flere jenter samtidig. Det gjør han ved å invitere flere av jentene hjem til seg på vorspiel.

- Enkelt og greit sender samme meldingen til samtlige. Hadde jeg ikke brukt Copy Paste ville det ha tatt veldig lang tid. Skal man ha vorspiel vil man ha nye jenter der. Er det de samme gang på gang, blir det kjedelig, forteller han i programmet.

Han avslører også åpningsreplikken sin i «Trygdekontorets» studio:

- Min beste strofe er: Hei! Du ser kjent ut! Hvor er det jeg har deg fra egentlig?

LES OGSÅ: Carl skaper rumpefarsott på nettet