FORLOVET?: Sean Penn skal ha fridd til Charlize Theron. Hun ble nemlig sett med en diamantring på venstre hånd, onsdag.  Foto: Stella Pictures
FORLOVET?: Sean Penn skal ha fridd til Charlize Theron. Hun ble nemlig sett med en diamantring på venstre hånd, onsdag. Foto: Stella PicturesVis mer

- Har han fridd til Theron?

Forlovelsesryktene svirrer etter at stjernen viste seg med ny diamantring.

SEOGHØR.NO: I januar ble det kjent at Charlize Theron (38) Sean Penn (53) hadde funnet tilbake til hverandre. Paret hadde en kort flørt i 2010, men forholdet ble raskt avsluttet.

Nå skal paret være lykkeligere enn noen gang, og etter å ha vært venner i over 18 år, har de alle forutsetninger for et langvarig forhold. Og alt tyder på at det er det de vil ha nå.

Amerikanske medier skal nemlig ha det til at Sean har fridd til Charlize.

Den vakre skuespillerinnen ble nemlig observert med en stor diamantring på venstre hånd, på flyplassen i LA, onsdag, ifølge New York Daily News.

KOSTE SEG: Charlize Theron og Sean Penn koste seg på Diors moteshow.  Foto: Stella Pictures
KOSTE SEG: Charlize Theron og Sean Penn koste seg på Diors moteshow. Foto: Stella Pictures Vis mer

Flere kilder har også tidligere sagt til Us Weekly at paret planlegger å gifte seg i Sør-Afrika i sommer, hvor paret nå spiller inn filmen «The Last Face»

- Charlize har alltid hatt lyst på et barn til, og de har lyst til å adoptere, sa en kilde til avisen.

Paret ble sist sett sammen tidlig i juli på Christian Diors moteshow. Da virket de svært kjærlige og Sean kastet stadig beundrende blikk på Charlize.

Hun stjal nemlig alles oppmerksomhet i en trang minikjole i gull. Hennes lange ben og slanke figur ble godt fremhevet, mens håret var krøllet og dratt vekk fra ansiktet.

- Sean og jeg har kjent hverandre i 18 år, og vi var til å begynne med bare veldig gode venner. Ting har gått sakte, fordi at man vet at det er en risiko for at man kan ødelegge det man har ved å involvere følelser. Vi måtte tenke nøye over det. Men til syvende og sist var det hele veldig enkelt. Det kom på en eller annen måte naturlig, sa Charlize til Daily Mail.

LES MER: Stjal all oppmerksomhet