Har han endelig funnet kjærligheten?

- Det kan virke som om Keanu Reeves lever et trist og ensomt liv.

NY KJÆRESTE?: Keanu Reeves hadde med seg en ukjent kvinne på restaurant i helgen. Foto: All Over Press
NY KJÆRESTE?: Keanu Reeves hadde med seg en ukjent kvinne på restaurant i helgen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se alle bildene nederst i saken! SEHER.NO: Filmstjernen Keanu Reeves (46) har aldri vært gift. Etter at ekskjæresten hans, Jennifer Syme, døde i en bilulykke i april 2001, har det vært langt mellom forholdene.«Det kan virke som om han lever et trist og ensomt liv, dersom man skal tro på det som blir lagt ut på Internett.», skriver den britiske avisen Daily Mail.Nå kan det derimot se ut som om stjernen har funnet seg en kvinne.Reeves hadde lørdag med seg en ukjent kvinne på restauranten Nobu i London. Vanligvis er Reeves en svært kamerasky person, men så ikke ut til å være altfor brydd da han ble fotografert sammen med kvinnen.«Han virket å være glad for å ha selskap av denne kvinnen.», skriver avisen.Filmstjernen ble nylig koblet til skuespilleren Charlize Theron. Star Magazine skrev i april at Reeves og Theron ville offentliggjøre at de er et par veldig snart. Det skjedde ikke.Ryktene blusset opp etter at de klemte på hverandre etter et restaurant-besøk, men det hevdes at skuespillerne bare er gode venner. Bli fan av Seher.no på Facebook her Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. LES OGSÅ: - De offentliggjør det veldig snart

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer