David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad:

- Har gruet meg veldig

Eksparet tar til tårene i mandagens episode av «Alle elsker David».

VONDT: I denne ukens episoder av «Alle elsker David», får vi være vitne til bruddet som David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad gikk gjennom. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år, nærmere bestemt i april, ble det kjent at David Eriksen (55) og kjæresten Hedvig Sophie Glestad (30) hadde gjort det slutt. Det delte de i hvert sitt innlegg på Instagram.

Bruddet skjedde midt under innspillingen av den tredje sesongen av realityprogrammet «Alle elsker David». Hittil har TV-seerne fått følge eksparets opp- og nedturer, og i forrige episode begynte forholdet deres å slå sprekker.

Det er ingen hemmelighet at årets sesong byr på mye følelser, og i mandagens episode får seerne være vitne til nettopp det. Eriksen og Glestad tar nemlig til tårene når det kommer frem at de har valgt å gå fra hverandre.

ISFRONT: I serien «Alle elsker David» får vi se hvordan stemningen var mellom Hedvig Sophie Glestad og David Eriksen rett før bruddet. Video: Rød Løper Vis mer

- Ikke en god match

Innledningsvis i episoden holder eksparet rundt hverandre mens de begge bryter sammen. Det er tydelig at de er svært preget av det da ferske bruddet.

- Jeg så jo for meg at det skulle være oss for alltid. Det er ingen jeg har elsket høyere enn ham, det er ingen jeg har hatt det bedre med enn ham. Han er jo en del av meg på en måte. Det var ikke dette jeg så for meg, forteller Glestad i episoden.

Hun fortsetter:

- Det var jo en veldig tøff avgjørelse, men jeg føler vi har brukt såpass lang tid på å prøve og ordne det, men vi har ikke kommet noen vei. Og etter fire år så tenker man at det kanskje ikke var en så veldig god match.

Også Eriksen kjenner på følelsene.

TETT BÅND: Lucas Zedine Eriksen, David Eriksen, Hedvig Sophie Glestad og Andrea Zedine Eriksen. Her er de alle samlet under pressetreffet for «Alle elsker David». Foto: Morten Eik / Se og Hør
TETT BÅND: Lucas Zedine Eriksen, David Eriksen, Hedvig Sophie Glestad og Andrea Zedine Eriksen. Her er de alle samlet under pressetreffet for «Alle elsker David». Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

- Hedvig og jeg har hatt det veldig fint, veldig lenge. De første tre årene var fantastisk, rett og slett. Det er jo et sånn forhold som egentlig ikke skulle vært over, sier han.

Når Se og Hør kontakter Eriksen holder han seg ordknapp om mandagens episode. I en SMS skriver han følgende:

- Dette er en episode jeg ikke har eller kommer til å se. Jeg har helt ærlig gruet meg veldig til dette.

BRUDD: «Alle elsker David» har blitt en populær realityserie - til høsten kommer sesong 3. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Eksparet holdt bruddet skjult i starten. Eriksen forteller at det bød på utfordringer, spesielt ettersom de var sammen både på jobb, men også i private sammenhenger.

Til tross for den tunge avgjørelsen, kommer det frem at ingen av partene er i tvil om at de fortsatt vil bevare det gode vennskapet.

Hedvig Sophie Glestad har ikke besvart Se og Hørs henvendelse.

- Veldig vanskelig periode

Forrige måned gjestet kjendismanageren Tone Damlis (34) podkast «Råning med Tone». Der åpnet han seg ytterligere om hvordan det var å gå gjennom et brudd med kameraer på slep.

Eriksen la ikke skjul på at det ville føltes helt feil å ikke skulle ta bruddet med i serien.

- Da mister det hele troverdigheten med serien, for det er det folk sier om den serien - at det er åpent og enkelt (...). Og når vi først har vært såpass sårbare på en del ting i den serien fra før så ble det naturlig å ta det med, sa han.

FOR DRØY En kommentar i «Alle elsker David» måtte klippes bort fordi den var for drøy. Video: TV 2/ Anna Celine Hanisch Vis mer

Overfor Se og Hør bekreftet Eriksen at forholdet mellom han og Glestad var over da familien promoterte for den nye serien.

- Det var en tøff tid for Hedvig og meg, og selvsagt for våre nærmeste. Vi greide det på grunn av vårt sterke vennskap, sa han, og fortsatte:

- Det er så mye kjærlighet mellom oss, så derfor kunne vi holde dette hemmelig i mange uker ved å ta vare på hverandre under denne veldig vanskelige perioden.

LES OGSÅ: Kjøpte leilighet etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer