- Har gruet meg til å se dette igjen

Marit Ferstad Martinsen brukte lang tid på å komme seg etter det dramatiske dolkestøtet fra «71 grader nord»-venninnen.

FIKK SJOKK: Marit Ferstad Martinsen og de andre deltakerne trodde ikke sine ører da «71 grader nord»-venninnen Gøril Aas Hustad overraskende sørget for å stemme henne ut av programmet mandag. Foto: TVNorge
FIKK SJOKK: Marit Ferstad Martinsen og de andre deltakerne trodde ikke sine ører da «71 grader nord»-venninnen Gøril Aas Hustad overraskende sørget for å stemme henne ut av programmet mandag. Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO: Både de andre deltakerne og mange seere reagerte med sjokk, da Marit Ferstad Martinsen (24) overraskende røk ut av «71 grader nord» mandag. Marit måtte forlate de andre etter at venninnen Gøril Aas Hustad vendte henne ryggen.

- Jeg hadde jo ikke tenkt tanken på at jeg skulle ut. Jeg hadde fortsatt underlaget mitt liggende i teltet, fordi jeg jo skulle tilbake. Men plutselig satt jeg på et hotellrom og forberedte meg på hjemreise isteden.

- Det tok meg lang tid å kommer over skuffelsen over å ha gått glipp av en finaleplass på målstreken. Derfor har jeg gruet meg til å se dette igjen, fordi alle vennene mine og familien har jo trodd at jeg kom til å vinne, sier hun til Seher.no.

Martinsen understreker at hun ikke er bitter på Gøril, selv om hennes stemmer ble avgjørende.

- Gøril er den av deltakerne jeg har best kontakt med. Jeg skjønner jo hvorfor hun gjorde det hun gjorde. Men jeg vet ikke om jeg hadde gjort det samme i hennes posisjon, sier Marit.

Etter at hun røk ut har hun grublet mye på om hun kunne gjort noe annerledes for å bli værende i «71 grader nord». Men til tross for den dramatiske exiten, angrer hun ikke på at hun meldte seg på.

- Jeg angrer ikke på at jeg ble med i det hele tatt, for jeg klarte jo å komme ganske langt. Men at det skulle ende på denne måten hadde jeg aldri ventet meg, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: «71 grader nord»-Erlend beskyldte «Robinson»-David for juks