Melissa Rivers:

- Har grått mange netter

Stjernen har vurdert adopsjon i flere år. Nå deler hun en oppdatering om hvor hun står.

I TENKEBOKSEN: Melissa Rivers har lenge vurdert å adoptere. Foto: Richard Shotwell/AP/NTB
I TENKEBOKSEN: Melissa Rivers har lenge vurdert å adoptere. Foto: Richard Shotwell/AP/NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller og programleder Melissa Rivers (54) har i flere år vurdert å adoptere et barn. Det fortalte hun i podcasten «Chanel in the City» i august i fjor.

- Jeg har tenkt på det i seks år nå. Du vet, av og til føles det ut som et absolutt riktig valg. Det er åpenbart ikke noe jeg tar lett på. Jeg vil si jeg er rundt 80 prosent der, fortalte Rivers, som har sønnen Edgar Cooper Endicott (21) med eksmannen John Endicott.

MOR: Rivers med sønnen Edgar i 2015. Foto: Phil McCarten/UPI/Shutterstock/NTB
MOR: Rivers med sønnen Edgar i 2015. Foto: Phil McCarten/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

De skilte lag i 2003 etter fem års ekteskap.

Nå kommer skuespilleren med en oppdatering på hvor hun står, skriver People.

- Grått mange netter

Da 54-åringen dukket opp i podcasten «Behind The Velvet Rope» på søndag, avslørte Rivers at hun har tenkt mye på livssituasjonen sin og hvordan et barn ville passet inn i den.

- Mange har fortalt meg hvor utrolig vanskelig det vil være for meg å gjøre det. Jeg er over 50. Jeg er singel ... jeg er sikker på at jeg kunne ha fått det til å fungere, men jeg har egentlig kommet fram til konklusjonen om at jeg ikke er sikker på om det ville vært rettferdig mot et barn. Du vet, jeg er ikke hundre prosent sikker på om det ville vært rettferdig mot et barn, sa hun.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», har premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer

Rivers la likevel til at hun ikke har lagt fra seg tanken fullstending. 54-åringen sier folk har oppfordret henne til å «adoptere et barn med spesielle behov og gi dem et fantastisk liv», noe hun også har i bakhodet. Likevel spør hun fremdeles seg selv om det er rettferdig.

- Du må sjekke inn med deg selv og sette andres behov foran det du vil. Vil jeg fortsatt? Hundre prosent. Synes jeg det er det riktige å gjøre? Jeg er ikke sikker lenger. Og tro meg, jeg har grått mange netter etter å ha innsett det.

Ble oppfordret til å fryse ned egg

Rivers stilte også spørsmål ved alderen sin da hun åpnet opp om temaet i fjor.

- Ikke at det er noe galt med det, for jeg er veldig aktiv. Men det er mye å tenke på.

Den gang la hun også til at hun angret på at hun ikke hadde fryst ned egg slik skuespillerens mor, den avdøde komikeren Joan Rivers, hadde rådet henne til å gjøre.

- Jeg skulle ønske jeg hadde hørt på min mor, som ville at jeg skulle hente ut egg da jeg fremdeles var i 30-årene. Jeg tenkte: «Nei, nei, nei, nei, nei». Og nå tenker jeg «jeg skulle ha gjort det»! Men det får bare være.

LES OGSÅ: - Prins Andrew var min ekleste kunde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer