Channing Tatum og Jessie J:

- Har gjort det slutt

Skal angivelig ha gått hver til sitt etter et drøyt år som par.

BRUDD: Det skal angivelig være over mellom stjerneparet Channing Tatum og Jessie J, etter drøyt et år som kjærester. Her er de avbildet på shopping i London. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Det skal angivelig være over mellom stjerneparet Channing Tatum og Jessie J, etter drøyt et år som kjærester. Her er de avbildet på shopping i London. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

2019 har vært et år preget av både store romanser og dramatiske brudd for flere av verdens mest kjente stjerner.

Nå kan det også se ut til at skuespilleren Channing Tatum (39) og artisten Jessie J (31), eller Jessica Ellen Cornish som hun egentlig heter, føyer seg inn i rekken over par som ikke kommer til å entre det nye året sammen.

Ifølge Us Weekly har nemlig paret valgt å gå hver til sitt, etter et drøyt år sammen.

- Channing Tatum og Jessie J gjorde det slutt for en måned siden. De er fortsatt nære hverandre og gode venner, sier en kilde til nettstedet.

Nettstedet skal angivelig ha snakket med flere kilder som bekreftet bruddet.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

Fersk romanse

Det var i oktober i fjor at nyheten om at «Magic Mike»-stjernen hadde funnet kjærligheten på ny, kun seks måneder etter bruddet med skuespilleren Jenna Dewan (39).

Den gang omtalte blant andre Us Weekly den nye romansen, etter at paret hadde datet i noen måneder.

- Det er nytt, avslappet og de har det gøy sammen, fortalte en kilde til nettstedet den gang.

Kjæresteparet, som lenge ventet med å bekrefte at de var i et forhold, har vist fansen at de har vært svært støttende for hverandres prosjekter.

Hyllet kjæresten

Tatum har flere ganger blitt observert på Jessie Js konserter, og i november hintet han mer eller mindre om den nye romansen for sine over 17 millioner følgere på Instagram.

Da delte nemlig skuespilleren en hyllest til 31-åringen etter at hun under en konsert i London avslørte for publikum at hun ikke kan få barn.

- Denne kvinnen åpnet nettopp opp hjertet sitt fullstendig på scenen i Royal Albert Hall. De som var til stede var vitne til noe helt spesielt. Wow, skrøt han på Instagram.

Også da den britiske sangeren postet et bilde av seg selv i bikini sammen med flere nacho-tallerkener på Instagram i slutten av februar, skrev blant annet Tatum følgende i kommentarfeltet:

- Den heiteste Instagram-matmodellen som finnes for øyeblikket.

Skilsmisse

I november i år ble skilsmissen mellom Tatum og Dewan endelig ferdigstilt. Paret møttes i 2006, giftet seg i 2009, og sammen har de datteren Everly Tatum (6).

Eksparet har derimot ikke klart å bli helt enige om hvordan de skal dele omsorgen for deres felles datter, meldte blant andre TMZ.

«Channing Tatum sier at skilsmissen har vært tøff når det kommer til å finne ut av hvordan de skal dele foreldresamværet. Han har kontaktet dommeren i familierett for å be ham sette ned noen grunnregler», skriver nettstedet - som angivelig sitter på rettsdokumentene skuespilleren har levert inn.

I papirene skal Channing be om hjelp fra dommeren til å lage en timeplan for ulike høytider - som Thanksgiving, Halloween, vinterferie, bursdager og far- og morsdag. Han skal også ha et ønske om at begge foreldre regelmessig FaceTimer med Everly.

LES OGSÅ: - Jeg fikk slag da jeg var 18

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer