- Har gjerne den samme halvliteren hele kvelden

Dagbladets politiske redaktør Marie Simonsen påstår at Trond Giske alltid har en øl i hånda på fest.

<strong>OPPSTYR:</strong> Trond Giskes uttalelser om Telenor-styreleder Harald Nordvik på NHO-«nachspiel» førte til mye oppstyr rundt næringslivsministeren. Foto: FAME FLYNET
OPPSTYR: Trond Giskes uttalelser om Telenor-styreleder Harald Nordvik på NHO-«nachspiel» førte til mye oppstyr rundt næringslivsministeren. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) arrangerte årsmiddag på Operaen tidligere i januar var mange av landets fremste næringslivstopper til stede.

Flere av dem, deriblant NHO-sjef John G. Bernander (54), Telenor-sjef Kristin Skogen Lund (45), Norwegian-sjef Bjørn Kjos (65) og selvfølgelig næringsminister Trond Giske (45), valgte å fortsette festen på puben Lorry, noe som senere har blitt det mye omtalte «Lorry-nachspielet».

Oppstyret rundt hva som ble sagt, av hvem og hvorfor, skal ha begynt da Giske, angivelig, skal ha konstantert at Telenor-styreleder Harald Norvik (65) sine dager i bedriften kunne være over.

- Jeg gikk dessverre ikke på Lorry. Det skulle jeg ha gjort, sa Harald Norvik noen dager etterpå, skriver Dagbladet.

I følge avisen var episoden «som storm i et ølglass», men at én ting aldri ble forsøkt avkreftet: nemlig at næringsminister Giske er god på nachspiel.

- Trond Giske er alltid med på fest, og står alltid med en øl i hånda. Men det er gjerne den samme halvliteren hele kvelden. Mens folk rundt ham blir ville og gærne, har Giske full kontroll. Han er smart sånn, påstår Marie Simonsen (49), som er politisk redaktør i Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: TV-verten annonserte feil kjæreste 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer