Justin Bieber og Selena Gomez

- Har gjenopptatt kontakten

Justin Bieber så seg nødt til å kontakte Selena Gomez.

EKSKJÆRESTER: Selena Gomez og Justin Biebers forhold ble veldokumentert av verden, og ukentlig kunne man høre historier om enten gode tider eller utroskap og krangling. Det turbulente forholdet endte med brudd, men nå forsøker de å legge de vonde minnene bak seg. Foto: NTB scanpix
EKSKJÆRESTER: Selena Gomez og Justin Biebers forhold ble veldokumentert av verden, og ukentlig kunne man høre historier om enten gode tider eller utroskap og krangling. Det turbulente forholdet endte med brudd, men nå forsøker de å legge de vonde minnene bak seg. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Få nyere kjendisforhold kan sies å ha vært like turbulente som det mellom popstjernene Justin Bieber (23) og Selena Gomez (25). Duoen var av på og ved flere anledninger fra 2011 til 2013, mens rykter om utroskap og krangling verserte i utenlandsk presse.

Skandaløse BIEBER: Avbrutt konsert, ekskjæreste-drama og nakenbilder. Justin Bieber har ikke lagt på latsiden. Video: NTB Scanpix / Reuters Vis mer Vis mer

Siden den gang har begge to funnet og mistet kjærligheten på nytt, men fansen har likevel lenge hatt et håp om at stjerneparet skal finne tilbake til hverandre. De skal etter bruddet ha møttes ved flere anledninger, men ikke av romantiske grunner.

Nå skal de atter en gang ha gjenopptatt kontakten, og de forsøker å legge vonde ting i fortiden bak seg.

Det er amerikanske Us Magazine som først omtaler saken. De har pratet med en person med tett tilknytning til Selenas apparat, som forteller at «Boyfriend»-sangeren tok kontakt med eksen.

Samme kirke

- Selena prøver bare å sørge for fredelig stemning mellom hun og Justin etter sykdommen, forteller kilden.

I september ble det kjent at Selena hadde gjennomgått en nyretransplantasjon, som følge av komplikasjoner med sykdommen hennes, Lupus.

Etterfulgt av en lang tekst hvor hun forklarer fansen grunnen til at hun har vært borte fra rampelyset mesteparten av sommeren, la Selena ut et bilde på sin Instagram-konto fra sykesengen sammen med bestevenninnen - som donerte nyren.

Det er ikke bare bare å gjennomgå en slik operasjon. Justin skal ha tatt kontakt med henne for å høre om hvordan ting gikk.

- Han har vært snill med henne siden operasjonen, og de har det bra med hverandre nå. De gjenopptok nylig kontakten gjennom deres felles venner, og har blant annet møtt hverandre i kirken, forteller kilden.

Andre personer i nettverket til artistene kan fortelle at det var tro som sørget for at de ble venner igjen. De har møtt hverandre i kirken, og miljøet i nevnte kirke skal angivelig være ganske tett.

- De forsto at det var på tide å legge [dramaet] bak seg, slik at de kunne gå videre i livet. De har vokst mye de siste årene og er mer modne rundt situasjonen nå, forteller en kilde.

Tøffe år

Det siste året har vært vanskelig for Selena. I 2015 kunne superstjernen avsløre at hun lider av den kroniske betennelsessykdommen Lupus, og som en følge av dette har hun slitt med depresjon, panikkanfall og angst.

I september i fjor sjekket hun inn på rehab på grunn av sykdommen.

Hun avlyste også Europa-turneen i fjor høst, inkludert den planlagte konserten i Oslo Spektrum.

I et intervju med Vogue tidligere i år, snakket hun ut om perioden med depresjon.

- Jeg var deprimert, redd. Jeg begynte å få panikkanfall rett før jeg skulle gå på scenen, og etter at jeg gikk av, fortalte artisten.

Den tidligere Disney-skuespilleren forklarer at turneer generelt har vært en tung og ensom affære.

- Jeg følte at jeg ikke kunne gi fansen min noe, og at de kunne se det – noe som gjorde det verre for meg, utdyper hun.

Selena holdt i lang tid sykdommen skjult og fraværet fikk flere medier til å spekulere om hun var lagt inn til avrusning. Det satte sinnet i kok hos Selena.

- Jeg hadde så lyst til å si «dere har ingen anelse, jeg er under strålebehandling. Dere er noen idioter!», fortalte hun den gang til Billboard.

LES OGSÅ: Avslørte babynyhet på Instagram