Joey King:

- Har giftet seg

Feiret kjærligheten i Europa.

BRYLLUP: Joey King og Steven Piet skal ha lovet hverandre evig troskap. Foto: Skjermdump fra Instagram
BRYLLUP: Joey King og Steven Piet skal ha lovet hverandre evig troskap. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

I fjor kom den hyggelige nyheten om at Hollywood-stjernen Joey King (24), kjent fra blant annet «The Kissing Booth» og «The Act», hadde forlovet seg med regissør-kjæresten Steven Piet (31).

«Jeg visste ikke at lykke kunne være så kraftfullt at det tok pusten fra meg, og så overveldende at du ikke kan la være å føle at øynene dine fylles av den ubestridelige gleden. Jeg visste ikke at en persons nærvær og hjerte kunne føles som et ekte hjem», skrev King i en rørende tekst på Instagram da hun avslørte frieriet.

Hun fortsatte:

«Jeg visste ikke at kjærlighet kunne være så utvilsomt vakkert. Jeg visste det ikke før deg. Datoen var 2/2/22 da du ba meg om å gifte meg med deg og gjorde meg til den heldigste kvinnen. Jeg elsker deg mer enn en Instagram-tekst noen gang kan rettferdiggjøre. Å henge med deg for alltid høres ut som en ekte drøm, så la oss gjøre det».

MOR OG DATTER: Ingen avslørte tragedien som egentlig utspilte seg i hjemmet til Dee Dee Blanchard og dattera Gypsy Rose, før det var for seint. Spillefilmen «The Act» er basert på den sanne historien om deres liv. Video: Hulu Vis mer

Liten seremoni

Nå, halvannet år etter, skal paret ha gitt hverandre sine ja, melder en rekke amerikanske medier.

«The Bullet Train-skuespilleren og regissørektemannen giftet seg lørdag i Spania omgitt av sin nærmeste familie og venner», skriver People.

Ifølge Just Jared og Page Six skal bryllupet ha funnet sted på Mallorca.

Just Jared skriver også at Kings utdrikningslag ble holdt i Napa Valley i California tidligere i sommer.

Sist uke postet 24-åringen en søt bildekarusell av seg selv og Piet sammen i Portugal.

«Kjærlighet er kult! Kjærlighet er stort! Kjærlighet er å kysse foran Fonte dos Amores og å drikke altfor mange caipirinhas sammen», skrev hun som tekst til innlegget som ble delt med hennes nesten 19 millioner følgere.

Paret begynte å date i 2019 etter at de møtte hverandre under innspillingen av dokudramaet «The Act».

Før King traff Piet var hun kjæreste med «Euphoria»-stjernen Jacob Elordi (26). Elordi er også kjent fra «The Kissing Booth»-trilogien. Der spilte han nemlig Kings store kjærlighet.

LES OGSÅ: Avslører nytt steg i forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer