Julie Visnes og Camilla Lorentzen:

Har giftet seg

Influenserparet røper gladnyhet.

NYTT STEG: Paret har tatt et nytt steg i forholdet. Foto: Privat
NYTT STEG: Paret har tatt et nytt steg i forholdet. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenserparet Julie Visnes (26) og Camilla Lorentzen (32) har giftet seg. Det deler førstnevnte i en video på Instagram.

«Jeg har akkurat giftet meg med den heiteste dama på jorden og jeg kommer aldri til å holde kjeft om det! Hallo, det er meg, fru Lorentzen!», skriver Visnes, og bekrefter dermed at hun har tatt konas etternavn.

Seremonien ble holdt i Tønsberg rådhus med fem gjester, forteller Lorentzen i en tekstmelding til Se og Hør.

- Vi skal ha en seremoni med flotte kjoler og det hele i Thailand i juli, men siden vi er to jenter måtte det offisielle gjøres her før vi reiste, og det var virkelig koselig, forklarer influenseren.

Det var selveste ordføreren i byen som viet paret, og deretter bar det rett til Lorentzens far og bonusmor for å feire med lunsj og jordbær.

- Det beste er å få gifte seg med sin beste venninne- og sin store kjærlighet.

«Hun er kjæresten min»

Det nygifte paret var venner i flere år før de i fjor fant ut at de også hadde følelser for hverandre. At de to hadde blitt et par delte Lorentzen i et innlegg på Instagram.

«Ja, jeg er skeiv. Og ja, hun er kjæresten min - happy Pride», skrev Lorentzen til bildet som ble delt under Pride-helgen for to år siden.

GIFTER SEG: Camilla Lorentzen og Julie Vistnes skal gifte seg! Video: Camillalor / Instagram Vis mer

I fjor gikk det slag i slag for influenserparet Julie Visnes og Camilla Lorentzen, som både hadde forlovet seg og kjøpt hus sammen i Tønsberg.

Frieriet fant sted i stua i deres nye hjem.

- Det siste var et puslespill hvor jeg måtte pusle fra kant og inn mot midten. Plutselig skjønte jeg at det sto «Hey babe, will you be my wifey?», sa hun til Dagbladet den gang, og la til:

- Jeg svarte selvsagt ja.

LES OGSÅ: - Kylie har aldri sett verre ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer