Kourtney Kardashian og Travis Barker:

- Har giftet seg

Tirsdag melder TMZ at stjerneparet har tatt forholdet videre.

EKTEPAR: Kourtney Kardashian og Travis Barker skal etter alt å dømme ha giftet seg. Foto: Doug Peters/NTB
EKTEPAR: Kourtney Kardashian og Travis Barker skal etter alt å dømme ha giftet seg. Foto: Doug Peters/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at det er hete følelser mellom stjerneparet Kourtney Kardashian (42) og Travis Barker (46). Nå skriver TMZ at paret også har tatt forholdet et steg videre og giftet seg.

Duoen, som forlovet seg i oktober, skal ha gitt hverandre sitt ja i Las Vegas, bare kort tid etter at Barker opptrådte under Grammy-utdelingen natt til mandag.

Ifølge TMZ skal det ikke ha vært lov til å ta bilder da paret ble smidd i hymens lenker, men duoen skal ha hatt med seg egen fotograf og livvakter.

Videre kommer det frem at det skal ha vært viktig for realitystjernen og Barker at en Elvis-imitator forrettet bryllupet.

Verken Kardashian eller Barker har hittil bekreftet giftemålet.

Bekreftet forholdet

Det var først i januar i fjor nyheten om at paret hadde funnet kjærligheten ble kjent. De to turtelduene bekreftet forholdet etter at romanseryktene hadde florert rundt dem i flere måneder.

I ettertid gjorde paret lite for å skjule sine følelser for hverandre, og i oktober ble det som nevnt kjent at 46-åringen hadde gått ned på kne.

LES OGSÅ: Tatt på fersken med mystisk mann

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.