Gravide Michelle Williams:

- Har giftet seg i hemmelighet

Hollywood-stjernen skilte seg i fjor - nå skal lykken smile igjen.

PRIVAT PAR: Skuespiller Michelle Williams skal ha gitt sitt ja til Thomas Kail i det skjulte. Foto: NTB Scanpix
PRIVAT PAR: Skuespiller Michelle Williams skal ha gitt sitt ja til Thomas Kail i det skjulte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I januar kom den hyggelige nyheten om at Michelle Williams (39) både hadde forlovet seg og venter barn med stjerneregissøren Thomas Kail (43).

Den Oscar-nominerte skuespilleren er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, og detaljer som termindato og når frieriet fant sted, er fremdeles ukjent.

Nå melder flere amerikanske nettsteder at de vordende foreldrene også skal ha gitt hverandre sine ja i det skjulte.

- Michelle Williams og Thomas Kail har giftet seg i hemmelighet, sier en kilde til Us Weekly mandag.

Bryllupsryktene skal ha begynt å svirre for bare noen dager siden da duoen, som traff hverandre under innspillingen av miniserien «Fosse/Verdon», ble observert med nye ringer på fingrene, skriver nettstedet.

- De er veldig glade og lykkelige over å skulle bli foreldre sammen, og de håper å gifte seg før babyen kommer, fortalte en kilde til Us Weekly da forlovelsen ble kjent i januar.

Kort ekteskap

Nyheten om det angivelige nyinngåtte ekteskapet kommer under ett år etter at Williams skilte seg fra indie-musikeren Phil Elverum (41). Kun etter drøye ni måneder som mann og kone valgte de nemlig å gå fra hverandre, skrev People i april i fjor.

- Michelle og Phil ble separert på starten av året. Det var et vennskapelig brudd og de forblir venner, fortalte en kilde nær stjernen til nettstedet den gang.

GIFTER SEG: I 2019 ble det klart at Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen hadde forlovet seg. Nå letter hun på sløret om hvordan bryllupet blir. Reporter: Malini Bjørnstad. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

På 2000-tallet var Michelle Williams (37) i et høyprofilert forhold med Heath Ledger. De ble blant mange sett på som Hollywoods drømmepar, før de gjorde det slutt høsten 2007 - og Ledger døde av en overdose i januar 2008.

Sammen med Ledger fikk den tidligere «Dawson's Creek»-stjernen datteren Matilda (14), som nå altså blir storesøster.

Nyheten om Heath Ledgers bortgang kom som et sjokk på de aller fleste, blant annet fordi han kun var 28 år gammel. Etter dødsfallet ble Michelle og Matilda boende i eksparet felles hjem i Brooklyn.

Vanskelig tid

I 2014 valgte skuespilleren derimot å flytte fra huset, men det viste seg å være alt annet enn enkelt. For tre år siden beskrev Michelle den tunge sorgen til Wall Street Journal Magazine.

- Jeg var utrøstelig, fordi jeg tenkte: «Hvordan skal han klare å finne oss nå?», fortalte hun.

39-åringen, som møtte Heath da de spilte sammen i «Brokeback Mountain» i 2004, følte den gang at det føltes som et slags svik å forlate hjemmet de hadde hatt sammen.

Videre fortalte hun i intervjuet at hun ikke kunne se for seg et liv med en annen mann.

- Det er vanskelig å romantisere romantikk når man er 36 år. Når du har vært forelder i elleve år og gjort det alene, har man ikke romantiske idealer, fordi man må ha den praktiske forståelsen om at man kan klare det alene.

I årene etter «The Dark Knight»-stjernens død, datet Williams flere profilerte menn- deriblant regissørene Spike Jonze (50) og Cary Fukunaga (43), samt skuespiller Jason Segel (40).

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

LES OGSÅ: Khloé og Tristan gjenforent for datterens skyld

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer