Anna Anka og David Johansson:

Har giftet seg - uten bryllup

Anna Anka (48) og David Johansson (28) har giftet seg, men det har ikke gått helt etter planen.

GIFT: Anna Anka og David Johansson har endelig giftet seg etter de ble forlovet i fjor, men paret har derimot ikke hatt noen seremoni. Foto: Foto: Aftonbladet / IBL Bildebyrå / NTB Scanpix
GIFT: Anna Anka og David Johansson har endelig giftet seg etter de ble forlovet i fjor, men paret har derimot ikke hatt noen seremoni. Foto: Foto: Aftonbladet / IBL Bildebyrå / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i mars i fjor at den hyggelige nyheten kom om at «Camp Kulinaris»-deltakeren Anna Anka (48) hadde forlovet seg med sin 19 år yngre kjæreste, David Johansson (28).

- Bryllupet skal finne sted i mars 2020, det blir veldig romantisk og er på et av de vakreste stedene i verden. Det kommer til å bli et stort bryllup da David har en stor familie, sa Anna Anka til Hänt den gang.

I desember 2019 kom derimot en ny melding - bryllupet risikerte å bli utsatt på grunn av den pågående prosessen med David Johanssons visum i USA, der Anna Anka bor.

- Akkurat nå er vi i ferd med å endre Davids status slik at han kan bli i USA. I mellomtiden kan han ikke reise, så det har bremset planene litt, sa hun den gang til nettstedet.

Etter en rekke problemer med bryllupsplanleggingen, har paret nå endelig giftet seg.

Det melder Anna Anka selv i podkasten «Power Couples Podden», senere gjengitt av svenske Hänt. Nettavisen var først ute med å omtale saken her til lands.

FORLOVET: Anna Anka (48) er forlovet med 28 år gamle David Johansson. Her forteller de om hvordan de fant kjærligheten. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Vi har ikke hatt seremoni

Da Anna Anka gjestet den nevnte podkasten benyttet programleder Goran Asaad anledningen til å gratulere det nygifte paret.

- Vi vil begynne med å si gratulerer - dere har nylig giftet dere, så kult, sier Goran.

Anna Anka bekrefter nyheten og sier at det hele føles fantastisk. Det er imidlertid en for mange viktig del av ekteskapsinngåelsen de ikke har fått gjennomført ennå.

- Men vi har ikke hatt seremoni. Så juridisk sett er vi gift, men vi har ikke hatt selve bryllupet. Men det kommer. Så hvordan det kommer til å bli får dere vente og se, avslører Anka i podkasten.

Ekteparet skal visstnok være midt i prosessen med at David skal få lov til å forbli i USA slik at han kan jobbe der.

- Jeg har jo en plan om hvor jeg vil at bryllupet skal være, og det er faktisk et av de vakreste stedene i verden. Men det handler om at det bare er visse måneder man kan ha det der, forteller Anna Anka, og fortetter:

- Så det er den prosessen som gjør at vi ikke kan ha seremonien, vi får vente på at den skal sluttføres, sier Anka i podkasten.

- Føles fantastisk

Overfor Se og Hør sier Anka at hun er i lykkerus, da hun ikke hadde trodd hun skulle finne kjærligheten.

- Det føles fantastisk å være nygift med en mann som virkelig elsker meg genuint. Å kunne dele livet med noen er så viktig, sier hun.

SØL: Den svenske Hollywood-fruen Anna Anka har markert seg under årets utgave av «Camp Kulinaris». Video: Viafree/Rød Løper Vis mer

Hun har bare lovord å komme med når hun snakker om sin nye ektemann:

- David er en gave fra universet. Så utrolig snill, smart, omteksom, og han verdsetter meg som person. Kan ikke tenke meg en bedre person å gifte meg med, sier hun.

Da Se og Hør snakket med Anka i desember, sa hun at bryllupet ville skje i år.

- Bryllupet vil skje i 2020. Vi har en advokat som har hjulpet oss med alt papirarbeidet og nå venter vi bare på intervjuet. Det er en prosess, men den er enkel siden jeg er kjendis, hevdet hun den gang.

«Camp Kulinaris»-deltakeren har tidligere uttalt seg om at hun ønsker å gifte seg på Turks- og Caicosøyene, som hun beskriver som «en av de vakreste øyene i verden».

Drømte om barn

Det er for øvrig ikke bare bryllup paret er blitt nødt til å legge på is. I fjor høst kunne 48-åringen bekrefte overfor Hänt at hun og Johansson hadde gitt opp drømmen om å få et biologisk barn sammen.

- Vi har forsøkt IVF (prøverørsbefruktning, journ. anm.) og besøkt den beste klinikken i Los Angeles. Men sjansen er minimal for at det skal bli noe, og det koster enorme summer, noe vi synes virker unødvendig med så små marginer og små sjanser for å lykkes, sa hun den gang.

MED I NORSK REALITY: Den svenske superstjerna Anna Anka er en av de ti deltakerne som skal delta i vårens sesong av «Camp Kulinaris». Video: Rød Løper Vis mer

Som en siste løsning har legen foreslått at paret kan forsøke eggdonasjon - noe som imidlertid er uaktuelt for Anka.

- De har tilbudt seg å plante donerte egg med garantert resultat, men det er jeg ikke villig til å gjøre da det genetisk ikke vil være mitt barn. Dersom jeg ikke hadde hatt barn fra før, ville jeg kanskje vært mer åpen for det, sa hun til Hänt i høst.

Mistet omsorgsretten

Selv om den tidigere «Svenske Hollywoodfruer»-stjernen nå strever med å få barn på den naturlige måten, har skuespilleren to barn fra tidligere av - Ethan Anka (14) og Ellie Yeager (18).

48-åringen har datteren Ellie med Lou Yeager og den yngre sønnen med den amerikansk-kanadiske sangeren Paul Anka (78).

Anna mistet imidlertid omsorgsretten for begge barna etter mange års strid med sine to eksmenn.

EKSMANN: Anna Anka og Paul Anka har en turbulent fortid. Her er de avbildet i 2007, tre år før de skilte seg. Foto: NTB Scanpix.
EKSMANN: Anna Anka og Paul Anka har en turbulent fortid. Her er de avbildet i 2007, tre år før de skilte seg. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Skuespilleren fortalte til Hänt i 2018 at hun ikke hadde hatt kontakt med datteren sin på fire år.

- Jeg slapp henne av ved skolen, og ga henne et kyss og en klem. Jeg fortalte hvor høyt jeg elsket henne. Da visste jeg ikke at det var den siste dagen vi hadde sammen, fortalte hun for to år siden.

SØL: Den svenske Hollywood-fruen Anna Anka har markert seg under årets utgave av «Camp Kulinaris». Video: Viafree/Rød Løper Vis mer

Ifølge Hänt kom politiet på døren hos tv-profilen noen dager senere, og fortalte henne at hun hadde blitt anklaget av eksmannen for å ha mishandlet datteren deres både fysisk og psykisk.

Disse anklagene har hun ifølge nettstedet i senere tid blitt frikjent for.

LES OGSÅ: Nå bekrefter hun ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer