Anna Anka og David Johansson:

Har giftet seg - uten bryllup

Anna Anka (48) og David Johansson (28) har giftet seg, men det har ikke gått helt etter planen.

GIFT: Anna Anka og David Johansson har endelig giftet seg etter de ble forlovet i fjor, men paret har derimot ikke hatt noen seremoni. Foto: Foto: Aftonbladet / IBL Bildebyrå / NTB Scanpix
GIFT: Anna Anka og David Johansson har endelig giftet seg etter de ble forlovet i fjor, men paret har derimot ikke hatt noen seremoni. Foto: Foto: Aftonbladet / IBL Bildebyrå / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i mars i fjor at den hyggelige nyheten kom om at «Camp Kulinaris»-deltakeren Anna Anka (48) hadde forlovet seg med sin 19 år yngre kjæreste, David Johansson (28).

- Bryllupet skal finne sted i mars 2020, det blir veldig romantisk og er på et av de vakreste stedene i verden. Det kommer til å bli et stort bryllup da David har en stor familie, sa Anna Anka til Hänt den gang.

I desember 2019 kom derimot en ny melding - bryllupet risikerte å bli utsatt på grunn av den pågående prosessen med David Johanssons visum i USA, der Anna Anka bor.

- Akkurat nå er vi i ferd med å endre Davids status slik at han kan bli i USA. I mellomtiden kan han ikke reise, så det har bremset planene litt, sa hun den gang til nettstedet.

Etter en rekke problemer med bryllupsplanleggingen, har paret nå endelig giftet seg.

Det melder Anna Anka selv i podkasten «Power Couples Podden», senere gjengitt av svenske Hänt. Nettavisen var først ute med å omtale saken her til lands.

- Vi har ikke hatt seremoni

Da Anna Anka gjestet den nevnte podkasten benyttet programleder Goran Asaad anledningen til å gratulere det nygifte paret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer