Channing Tatum:

- Har gått videre etter bruddet

Bruddet skal angivelig ikke ha gått særlig hardt inn på skuespilleren.

GÅTT VIDERE: Skuespilleren Channing Tatum (39) har visstnok gått videre etter bruddet med artisten Jessie J (31). Foto: NTB Scanpix
GÅTT VIDERE: Skuespilleren Channing Tatum (39) har visstnok gått videre etter bruddet med artisten Jessie J (31). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Torsdag denne uken kom nyheten om at skuespiller Channing Tatum (39) og artist Jessie J (31), eller Jessica Ellen Cornish som hun egentlig heter, ikke kommer til å gå inn i det nye året sammen.

Ifølge blant andre US Weekly har nemlig paret valgt å gå hver til sitt, etter et drøyt år sammen.

- Channing Tatum og Jessie J gjorde det slutt for en måned siden. De er fortsatt nære hverandre og gode venner, sa en kilde til nettstedet.

Nettstedet skal angivelig også ha snakket med flere kilder som bekreftet bruddet.

Nå kan det derimot se ut til at bruddet ikke skal ha gått særlig hardt inn på den 39 år gamle skuespilleren, som visstnok allerede har gått videre.

Kaster ikke bort tiden

Det var i oktober i fjor at nyheten om at «Magic Mike»-stjernen hadde funnet kjærligheten på ny, kun seks måneder etter bruddet med skuespilleren Jenna Dewan (39), kom.

Den gang omtalte blant andre US Weekly den nye romansen, etter at paret hadde datet i noen måneder.

- Det er nytt, avslappet og de har det gøy sammen, fortalte en kilde til nettstedet den gang.

Nå hevder kilder til Radaronline at 39-åringen, som i all hemmelighet angivelig skal ha brutt forholdet med sangeren for bare én måned siden, ikke kaster bort tid når det kommer til å finne ny kjærlighet.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

- Ingen kan tro det

Kilder mener nemlig at skuespilleren nå har opprettet en konto på datingappen Raya, som er en datingapp eksklusivt for kjendiser. Her kan man finne kjendiser som Ben Affleck (47), Demi Lovato (27) og Matthew Perry (50) - og nå også Channing Tatum.

- Channings nye profil dukket opp for Los Angeles-brukere forrige uke. Den er full av sexy bilder og han har vært veldig aktiv på den, ingen kan egentlig tro at han går videre så fort, forteller kilden, og fortsetter:

- Fans heiet virkelig på ham og Jessie som et par, men det er ingen tvil om at han får tonnevis med matcher før jul.

Kilden hevder også at Channing ikke virker særlig påvirket av sjokkbruddet.

- Det ser ikke ut som han pleier et knust hjerte eller at han tenker på å fikse ting med eksen. Det er sannsynlig at Jessies venner allerede har sett profilen siden appen er så populær.

Skilsmisse

Nyheten om bruddet med artisten kommer bare en kort måned etter at skilsmissen mellom Tatum og Dewan endelig ble ferdigstilt. Paret møttes i 2006, giftet seg i 2009, og sammen har de datteren Everly Tatum (6).

Eksparet har derimot ikke klart å bli helt enige om hvordan de skal dele omsorgen for deres felles datter, meldte blant andre TMZ.

«Channing Tatum sier at skilsmissen har vært tøff når det kommer til å finne ut av hvordan de skal dele omsorgen. Han har kontaktet dommeren i familierett for å be ham sette ned noen grunnregler», skrev nettstedet - som angivelig sitter på rettsdokumentene skuespilleren har levert inn.

I papirene skal Channing be om hjelp fra dommeren til å lage en timeplan for ulike høytider - som Thanksgiving, Halloween, vinterferie, bursdager og far- og morsdag. Han skal også ha et ønske om at begge foreldre regelmessig FaceTimer med Everly.

LES OGSÅ: Forsvunnet fra sosiale medier

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer