<strong>HAR FUNNET KJÆRLIGHETEN:</strong> Skuespilleren Liev Schreiber skal ha funnet lykken med Taylor Neisen. Her er det nye paret sammen på date nylig. Foto: NTB Scanpix
HAR FUNNET KJÆRLIGHETEN: Skuespilleren Liev Schreiber skal ha funnet lykken med Taylor Neisen. Her er det nye paret sammen på date nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Liev Schreiber:

Har gått videre etter bruddet

Skuespilleren har funnet lykken på ny.

Publisert

I september 2016 kom sjokknyheten om at stjerneparet Naomi Watts (49) og Liev Schreiber (50) hadde gått hver sin vei etter elleve år som par.

Selv om de aldri giftet seg, fikk de i løpet av forholdet to sønner, Alexander (11) og Kai (9).

Ny dame

Knappe to år senere ser det nå ut til at Schreiber har funnet lykken på ny. Den siste tiden har han nemlig ved en rekke anledninger blitt fotografert sammen med en mystisk blondine, som skal hete Taylor Neisen.

De to turtelduene ser ut til å stortrives i hverandres selskap, og har flere ganger blitt fotografert sammen mens de tydelig ler godt.

Paret har blant annet blitt observert på lunsjdate, og mens de har gått på tur med hunden. Mye tyder på at de ikke bryr seg om fotografene, og heller nyter hverandres nærvær.

Ifølge flere internasjonale medier, blant annet Daily Mail, skal Schreiber og Neisen ha vært et par det siste halve året.

Allerede i januar skal de ha vært på ferie sammen, sammen med barna til førstnevnte, som han har med ekskjæresten.

Saken fortsetter under bildene.

<strong>PÅ DATE:</strong> Liev og hans nye flamme koste seg på lunsjdate sammen. Foto: NTB Scanpix
PÅ DATE: Liev og hans nye flamme koste seg på lunsjdate sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>UT PÅ TUR:</strong> Det nye paret har også luftet hunden sammen. Foto: NTB Scanpix
UT PÅ TUR: Det nye paret har også luftet hunden sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brudd

Da Naomi Watts og Schreiber skilte lag for snart to år siden, annonserte de selv bruddet.

- Den beste veien fremover for oss som familie, er å bryte opp som par. Det er med mye kjærlighet, respekt og vennskap vi ser frem til å oppdra våre barn sammen, og utforske denne nye fasen i vårt forhold, delte duoen den gang i en pressemelding.

I etterkant åpnet Naomi opp om bruddet og fortalte at hun hadde det «ok».

- Jeg er singel, men vi samarbeider om oppdragelsen til barna våre, fortalte hun ifølge US Weekly.

49-åringen har tidligere beskrevet bruddet som «skummelt», og fortalte at det var vanskelig å være alene.

- Det er gode dager og det er vonde dager, innrømmet «Gypsy»-stjernen, samtidig som hun la til at hun og eksen har et godt forhold.

- Liev og jeg er gode venner og vi gjør vårt absolutt beste for barnas skyld. Vi håper at det kan fortsette på denne måten. Han er en fantastisk far, en utrolig bra mann og vi ønsker fremdeles bare det beste for hverandre, delte hun.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>HETT PAR:</strong> Naomi Watts og Liev Schreiber var et hett par de elleve årene de var sammen. Her i 2014. Foto: NTB Scanpix
HETT PAR: Naomi Watts og Liev Schreiber var et hett par de elleve årene de var sammen. Her i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vilt tiltrukket av ham

Skuespiller-paret ble for første gang introdusert for hverandre under den stjernespekkede Met-gallaen i mai 2005. Og Watts har tidligere avslørt at det var hun som måtte sjekke opp Schreiber den kvelden.

- Jeg var mye tøffere enn jeg normalt ville ha vært. Til vanlig synes jeg menn skal ta første skritt, men så gjorde han ikke det. Plutselig reiste han seg og sa at han måtte dra. Da tenkte jeg; «Shit, nå ser jeg ham kanskje ikke igjen før om noen år», har hun fortalt til Allure magazine.

Og Naomi nektet å la drømmemannen slippe unna så lett.

- Jeg var helt vilt tiltrukket av ham og arbeidet hans, så jeg slang ut noe teit da han skulle til å gå. Jeg sa: «Vil du ha sifrene mine?» For jeg fikk meg ikke til å spørre om han ville ha telefonnummeret mitt.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>TOBARNSFAR:</strong> Liev og Naomi har sønnene Alexander og Kai sammen. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSFAR: Liev og Naomi har sønnene Alexander og Kai sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det fikk ham til å le. Fem minutter senere sendte han meg en tekstmelding og spurte om jeg ville være med å ta en drink med ham samme kveld. Jeg svarte: «Nei, vi kan møtes til frokost i morgen».

Følte seg dum

Schreiber har tidligere avslørt at han minnes det første møtet med Watts med skrekk og gru.

Dette fordi de befant seg på et eksklusivt utested der «Ray Donovan»-stjernen følte seg ukomfortabel.

- Jeg dro til klubben hun ba meg komme til, og selvfølgelig var hun der sammen med Sean (Penn) og Benicio (del Toro, journ.anm.). Jeg følte meg veldig dum, mens jeg sto og ventet på å få snakke med henne, fortalte han til magasinet Esquire i 2016, ifølge Contactmusic.com.

LES OGSÅ: - Det har vært en tung avgjørelse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer