Kim Kardashian:

Har gått under jorden

Kardashian-familien har vært tause som østers etter Kanye Wests skandale-uttalelser.

TAUS: Internett har tatt fyr etter at Kanye West (43) skrev på Twitter at han ville skilles fra kona, Kim Kardashian (39). Selv har Kardashian til gode å kommentere sjokk-uttalelsene. Foto: NTB Scanpix
TAUS: Internett har tatt fyr etter at Kanye West (43) skrev på Twitter at han ville skilles fra kona, Kim Kardashian (39). Selv har Kardashian til gode å kommentere sjokk-uttalelsene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da vi alle tenkte at rapperen Kanye West (43) hadde overgått seg selv med Twitter-eksplosjoner, kastet han like greit mer bensin på bålet. Wests siste uttalelser - der han går hardt ut mot kona og ber om skilsmisse - har sendt sjokkbølger gjennom sosiale medier - og fortsetter å skylle over internett med full styrke.

Spørsmålene hagler, både omkring 43-åringens mentale helse og hvorvidt han burde holdt fingrene unna tastaturet - og fått profesjonell hjelp. Og hva i all verden tenker hans vel så berømte kone, realitydronning Kim Kardashian (39)?

HVA TENKER KIM? Her er ekteparet avbildet sammen på basketballkamp i januar. Foto: AP / NTB Scanpix
HVA TENKER KIM? Her er ekteparet avbildet sammen på basketballkamp i januar. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

Vi er trolig ikke alene om å lure fælt på hva som foregår på innsiden av Kardashian-universet akkurat nå.

Mot alle odds

Realityfamilien har nærmest gjort sport i sørge for sjokk-overskrifter, både frivillig og ufrivillig, de siste årene. Tristan Thompsons utrosjokk, Caitlyn Jenners kjønnsskifte, pistolran i Paris, korte ekteskap, utseende-forvandlinger, utallige kritikkstormer.

Så var det Kanye West, da. Hitliste-rapperen som giftet seg med et av verdens mest kjente realityfjes i 2014, og dermed ble innlemmet i nevnte klan.

Kritikerne spådde et kort og turbulent ekteskap. Seks år senere er Kim og Kanye fortsatt gift, har fire barn og er et av USAs mest omtalte ektepar. Senest i slutten av juni delte Kardashian et bilde av seg selv og ektemannen på Instagram, der stjerneparet omfavnet hverandre og poserte på ekte «Kimye»-vis.

Se dette innlegget på Instagram

Happy Sunday

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kanye Wests siste dagers påfunn tar mildt sagt lufta ut av kjærlighetsballongen.

Sammenliknet med diktator

«Jeg har prøvd å skille meg siden Kim møtte Meek (Mill, rapper, journ.anm.) på Waldorf-hotellet i forbindelse med 'fengselsreformen», er noe av det West lirte av seg på Twitter onsdag morgen.

TRØBBEL I PARADIS? Kanye West og Kim Kardashian på bryllupsdagen i 2014. Foto: Kim Kardashian / Instagram
TRØBBEL I PARADIS? Kanye West og Kim Kardashian på bryllupsdagen i 2014. Foto: Kim Kardashian / Instagram Vis mer

Det noe uforståelige innholdet kom sammen med en lang rekke av andre sleivspark, der han også omtaler svigermor Kris Jenner som «Kris Jong-Un» (referanse til Nord-Koreas leder, journ.anm.).

«Kris og Kim kom med en uttalelse uten at jeg godkjente det. Det er ikke noe en kone burde gjøre», skrev han, før han la til ordene «hvit makt» - uten at det hadde noen tydelig sammenheng.

KAN DET SKJE? Internett koker over tanken på at Kim Kardashian West kan bli førstedame. Vis mer

West signerte også en melding med «den fremtidige presidenten», som muligens betyr at han fortsatt ikke har gitt opp kampen om å stille som kandidat.

Taus

Ingen i Kardashian-familien, ei heller kona, har gitt lyd fra seg etter at West publiserte de hardtslående meldingene - som senere er blitt slettet.

Den ellers så aktive Kim Kardashian har heller ikke oppdatert Instagram-veggen sin, siden i helgen. Vanligvis pleier hun å dele et nytt bilde med sine 180 millioner følgere, nesten hver dag. I løpet av det siste døgnet har flere av følgerne begynt å skrive til realityprofilen i kommentarfeltene og på Twitter, på jakt etter en reaksjon.

Kims søstre og øvrig familie har også vært unormalt sparsommelige på sosiale medier de siste dagene.

«DRITTKJERRING»: Kourtney og Kim Kardashian flyr på hverandre i sesongens første episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: Hayu, sendes på TV 2 Sumo Vis mer

Per nå er det ikke kjent hvorvidt firebarnsmoren befinner seg sammen med ektemannen, som ifølge egne Twitter-meldinger befinner seg på familiens ranch i Wyoming. Til vanlig er ekteparet og barna bosatt i Los Angeles.

Tirsdag ble det hevdet i amerikansk presse, fra kilder med tilknytning til situasjonen, at Kardashian skal være svært bekymret for ektemannen. West har tidligere avslørt at han har diagnosen bipolar lidelse, og at han ikke tar medisiner.

Hvorvidt Kardashian kommer til å ta bladet fra munnen om ektemannens siste uttalelser, gjenstår å se. Enn så lenge håper vi på det beste for Kanye West.

LES OGSÅ: - Jeg var fanget

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer