«Skal vi danse»:

Har gått opp i vekt under «Skal vi danse»

Ikke alle raser ned i vekt av å svinge seg på parketten.

BRYR SEG IKKE: Realityprofil og blogger Martine Lunde bryr seg fint lite om den lille vektøkningen hun har hatt under dansekonkurransen. Foto: Tor Lindseth
BRYR SEG IKKE: Realityprofil og blogger Martine Lunde bryr seg fint lite om den lille vektøkningen hun har hatt under dansekonkurransen. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert

Høstens «Skal vi danse» er halvveis i sesongen, og det er bare seks kjendiser igjen i konkurransen.

Det krever enorm psykisk og fysisk innsats for å delta i dansekonkurransen, og som kjent er deltakerne nødt til å trene flere timer daglig for å komme seg videre hver uke.

I tidligere sesonger har flere av deltakerne rast ned i vekt som følge av all treningen. For eksempel i 2016, så kunne Jenny Jensen avsløre at hun hadde rast ned 12 kilo under «Skal vi danse».

I år er det imidlertid flere av deltakerne som har gått opp i vekt etter at de begynte å svinge seg på parketten.

- Spiser alltid mye

Blant dem er tidligere «Paradise Hotel»-vinner Martine Lunde (22), som avslører til Dagbladet at hun de siste ukene har vært gjennom en liten vektøkning.

- Jeg har faktisk gått opp fem kilo. Jeg forstår det ikke, men jeg spiser kanskje mer og har tenkt at jeg trenger mer nå som jeg trener så mye, forteller hun og fortsetter:

- Jeg skjønner jo nå at jeg kanskje har unt meg litt mye. Jeg spiser alltid mye og det jeg vil, og noen ganger har jeg tenkt at jeg har trent så mye at jeg har kjøpt meg to desserter, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer