«Skal vi danse»:

Har gått opp i vekt under «Skal vi danse»

Ikke alle raser ned i vekt av å svinge seg på parketten.

BRYR SEG IKKE: Realityprofil og blogger Martine Lunde bryr seg fint lite om den lille vektøkningen hun har hatt under dansekonkurransen. Foto: Tor Lindseth
BRYR SEG IKKE: Realityprofil og blogger Martine Lunde bryr seg fint lite om den lille vektøkningen hun har hatt under dansekonkurransen. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert

Høstens «Skal vi danse» er halvveis i sesongen, og det er bare seks kjendiser igjen i konkurransen.

Det krever enorm psykisk og fysisk innsats for å delta i dansekonkurransen, og som kjent er deltakerne nødt til å trene flere timer daglig for å komme seg videre hver uke.

I tidligere sesonger har flere av deltakerne rast ned i vekt som følge av all treningen. For eksempel i 2016, så kunne Jenny Jensen avsløre at hun hadde rast ned 12 kilo under «Skal vi danse».

I år er det imidlertid flere av deltakerne som har gått opp i vekt etter at de begynte å svinge seg på parketten.

- Spiser alltid mye

Blant dem er tidligere «Paradise Hotel»-vinner Martine Lunde (22), som avslører til Dagbladet at hun de siste ukene har vært gjennom en liten vektøkning.

- Jeg har faktisk gått opp fem kilo. Jeg forstår det ikke, men jeg spiser kanskje mer og har tenkt at jeg trenger mer nå som jeg trener så mye, forteller hun og fortsetter:

- Jeg skjønner jo nå at jeg kanskje har unt meg litt mye. Jeg spiser alltid mye og det jeg vil, og noen ganger har jeg tenkt at jeg har trent så mye at jeg har kjøpt meg to desserter, sier hun.

DANSEPARTNERE: Martine Lunde og proffdanser Fredric Brunberg har uke etter uke imponert i TV 2-programmet. Foto: Tor Lindseth
DANSEPARTNERE: Martine Lunde og proffdanser Fredric Brunberg har uke etter uke imponert i TV 2-programmet. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Selv om den populære TV-profilen og bloggeren har gått opp noe kilo, bryr hun seg fint lite.

- Jeg bryr meg ikke om hva som står på vekta, og fem kilo synes ikke noe særlig på kroppen uansett, sier Lunde til avisen.

Saken fortsetter nedenfor.

INSTAGRAM: En var årets «Paradise Hotel»-deltagere, Martine Lunde, lever av å legge ut bilder på Instagram. Her gir hun noen av sine beste tips. Video: Ingrid Cogorno / Kine Falch Vis mer

Følsom sending

Martine Lunde er blant kjendisene som uke etter uke har imponert på parketten i Nydalen, sammen med proffdanser Fredric Brunberg.

For et par uker siden ble det imidlertid følsomt for den ellers sprudlende Martine, da hun havnet i danseduell mot kjæresten Aleksander Sæterstøl (22).

Det var sistnevnte som fikk færrest stemmer, og røk ut av konkurransen.

I etterkant av kjærestens exit fra «Skal vi danse», tok Martine Lunde til Instagram og delte et personlig innlegg om den spesielle situasjonen som oppsto.

«Dette var en helt jævlig situasjon å være i. Vi visste at dette kunne skje, men da det først skjedde knakk jeg helt sammen», skrev hun blant annet.

Saken fortsetter nedenfor.

KJÆRESTER: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl har begge vært blant deltakerne i årets «Skal vi danse». For to uker siden røk Aleksander imidlertid ut av konkurransen. Foto: Tor Lindseth
KJÆRESTER: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl har begge vært blant deltakerne i årets «Skal vi danse». For to uker siden røk Aleksander imidlertid ut av konkurransen. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Likevel påpekte Martine Lunde at hun er svært takknemlig for tiden de fikk sammen i programmet.

«Jeg er så takknemlig for at Aleksander og jeg fikk oppleve halve «Skal vi danse» sammen. Selv om ting er veldig kjipt akkurat nå, så er jeg ekstremt glad for å gå være med videre», skrev hun.

Fant lykken i realityprogram

22-åringen ble for alvor kjent da hun i fjor stakk av med seieren i realityprogrammet «Paradise Hotel». Fra før var hun allerede kjent for flere, med tusenvis av følgere i sosiale medier.

Det var under deltakelsen i TV3-programmet at Lunde falt pladask for sin nåværende kjæreste. Det oppsto varme følelser inne på hotellet, og kort tid etter endt innspilling, kunne de avsløre overfor Se og Hør at de var blitt kjærester.

- Vi har egentlig vært sammen siden vi kom hjem fra hotellet i mars, men har valgt å holde det hemmelig. Det har etter hvert blitt veldig mye mas, og folk har nok skjønt at vi er kjærester. Så nå velger vi å fortelle det, sa Martine i mai i fjor.

Saken fortsetter nedenfor.

HVEM ER PENEST?: Kjærestepar Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl reiste tilbake til «Paradise Hoel», stedet de ble forelsket, for å jobbe i produksjonen. Da ga Se og Hør dem en utfordring, som sistnevnte i hvert fall synes var litt vanskelig. Video: Marie Røssland Vis mer

Selv om turtelduene har danset med hver sin dansepartner i årets «Skal vi danse», har de ikke følt noe på sjalusi.

- Jeg tror at folk håper at vi skal føle på sjalusi, sa Lunde til Se og Hør under en tidligere «Skal vi danse»-sending.

Aleksander påpekte at paret, sammen med sine respektive dansepartnere, tilbringer mye tid sammen.

- Vi har blitt som en familie. Lillian har blitt som en storesøster for meg, og Fredric har blitt som en storebror, sa han.

LES OGSÅ: Veide 120 kilo - nå vil hun inn på «Farmen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer