FRA 80D TIL 80H: Realitystjernen har aldri hatt små bryster, men de siste månedene har de vokst seg til BH-størrelsen 80H. Bildet til venstre er fra august - to måneder før hun ble gravid.
FRA 80D TIL 80H: Realitystjernen har aldri hatt små bryster, men de siste månedene har de vokst seg til BH-størrelsen 80H. Bildet til venstre er fra august - to måneder før hun ble gravid. Vis mer

Har gått opp fire BH-størrelser

– Kim går bare i sports-BH om dagen. Se bildene!

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Kim Kardashian (32) har ligget i hardtrening siden hun ble gravid med rapperen Kanye West (35) i oktober 2012.

Hun gjør alt for ikke å legge på seg mer enn nødvendig, men det skjer likevel fysiske endringer i løpet av et svangerskap som selv ikke Kim kan kontrollere.

Brystene hennes har ifølge magasinet Heat økt fra BH-størrelse 80D til 80H, og hun har sluttet å bruke sexy undertøy.

– Kim går bare i sports-BH om dagen. Hun elsker sine frodige former, men er lei av at ingen av klærne passer lenger, sier en kilde til magasinet. 

Selv om Kardashian følger strenge dietter og trener fem dager i uka har hun måttet akseptere at vekta har gått opp over ni kilo.

– Jeg kommer til å følge nøye med på vekta, og har ikke tenkt til å spise hva som helst bare fordi jeg er gravid, uttalte hun til The Sun.


LES OGSÅ: Kim og Kanye tatt på fersken på flyplassen