Har gått opp 20 kilo etter «Skal vi danse»-debuten

- Legen min holdt jo på å falle av stolen, forteller Lars Alexander Wiulsrud.

20 KILO OPP: Proffdanseren Lars Alexander Wiulsrud har lagt på seg kraftig siden han var med i «Skal vi danse» for første gang, i 2008 (bildet til venstre).  Foto: Stella Pictures
20 KILO OPP: Proffdanseren Lars Alexander Wiulsrud har lagt på seg kraftig siden han var med i «Skal vi danse» for første gang, i 2008 (bildet til venstre). Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I TV 2-programmet «Skal vi danse» svinger Lars Alexander Wiulsrud (26) seg med den tidligere skistjernen Marit Mikkelsplass (47). Til Seoghør.no avslører Wiulsrud at han har lagt på seg 20 kilo siden han var med i programmet for første gang. 

- Helt bevisst
- Da jeg var med i «Skal vi danse»  for cirka fem år siden veide jeg 58 kilo. Nå veier jeg 78! forteller Wiulsrud ivrig til Se og Hør.

20 kilo opp er nemlig ikke noe som bekymrer den 26 år gamle danseløven. Vektøkningen var faktisk noe han helt bevisst gikk inn for at skulle skje.

- Det var helt bevisst, og jeg har gradvis fått flere og flere kilo på kroppen etter den første «Skal vi danse»-sesongen. Det var da jeg begynte å spise skikkelig og trene mye styrke, sier Lars Alexander, som etter at dansetreningen startet nå i høst allerede har gått ned igjen fire kilo.

Det liker han ikke helt.

- Var alt for tynn
- Det er fordi jeg ikke klarer å trene nok styrke midt oppe i alt dette. Vi trener i Nesbyen, og når jeg står opp spiser jeg nesten tilsvarende en stor middag. Men så får man liksom ikke tid til å spise før det nesten er kveld igjen.

Den blide drammenseren prøver ikke å legge skjul på at han er svært opptatt av å opparbeide seg mest mulig muskler på kroppen. Og muskler veier som kjent mer enn fett...

- Da jeg veide 58 kilo var jeg jo alt for tynn! Etter at jeg begynte å trene styrke har jeg blitt helt hektet på muskler. Jeg vil bare bli større, større og større. Jeg ser for meg at det ideelle vil være en vekt på mellom 78 og 80 kilo, men akkurat nå har jeg litt for mye fett på kroppen. Jeg skal nærme meg 80 - i rene muskler! konstaterer han.

- Elena synes det holder 

Lars Alexander giftet seg i 2007 med Elena Bokoreva Wiulsrud, som har vært like lenge i «Skal vi danse»-sirkuset som ham selv.

- Hva tenker Elena om at hun har en 20 kilo tyngre mann i huset?

- He he, Elena synes det holder nå. Når jeg sier til henne at jeg skal bli 80 kilo med muskler etter «Skal vi danse», sier hun bare «nei, nei, nei». Hun synes nok det er fint, men ber meg også om å slappe litt av, ler Wiulsrud, som har visse knep for å få i seg ekstra mye proteiner i treningen.

- Legen min holdt jo på å falle av stolen da jeg fortalte at jeg forsøker å få i meg ti rå egg om dagen, forteller Lars Alexander Wiulsrud til Se og Hør.


Marit Mikkelsplass og Lars Alexander fikk utdelt 24 poeng av dommerne under «Skal vi danse»-premieren lørdag. De ligger dermed helt greit til før første deltager må ut av konkurransen lørdag kveld.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er en veldig følsom person  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer