«Kompani Lauritzen»:

- Har gått noen runder hjemme

Dag Otto Lauritzens suksesserie er klar for nok en sesong.

DELTAKERSLIPP: Programledere, realitydeltakere og én politiker - her er alle deltakerne til den tredje sesongen av «Kompani Lauritzen». Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Psykiske og fysiske utfordringer, sammenbrudd, tårer, latter og tette bånd er bare noen ord som beskriver det kjendisene går gjennom i TV 2-suksessen «Kompani Lauritzen».

Serien, med «oberst» Dag Otto Lauritzen (64) i front, har allerede fanget nordmenns interesse gjennom to sesonger, og det er kanskje derfor ikke så rart at kanalen derfor kjører på med nok en runde.

I disse dager spilles nemlig tredje sesong inn, også den på Setnesmoen leir i Åndalsnes - med 14 nye kjendiser. Resultatet vises på tv våren 2022.

Hele lista over deltakerne får du lenger ned i saken!

To dager i militæret

En av dem som hopper ut av hverdagsklær og inn i militæruniform er den tidligere profesjonelle snowboardkjøreren Daniel Frank (46). Han har imidlertid vært i militæret før.

Han satt kanskje ikke rekord på hvor rask exit han hadde da han tjenestegjorde, men var nok ikke langt unna.

- Jeg har vært i militæret i to dager. Jeg skal gjøre en veldig lang historie kort, og det begynte med at jeg var midt i snowboardkarrieren, forteller han, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer