I FORM: Carl og Eli Hagen har allerede gått ned flere kilo før de i høst skal konkurrere i TV 2-programmet «Skal vi danse».  Foto: FAME FLYNET
I FORM: Carl og Eli Hagen har allerede gått ned flere kilo før de i høst skal konkurrere i TV 2-programmet «Skal vi danse». Foto: FAME FLYNETVis mer

Har gått ned ti kilo før «Skal vi danse»

Nå håper Carl I. Hagen at TV 2s danseprogram skal få ham i enda bedre form.

SEOGHØR.NO: Til høsten er Frp-politiker Carl I. Hagen (69) klar for knallhard konkurranse på parketten under den niende sesongen av TV2-programmet «Skal vi danse». En av dem han skal konkurrere mot er kona Eli (65).

I forkant av innspillingen har paret ifølge Her og Nå benyttet sommeren til å lade opp og har blant annet kommet i form med jogging og svømming i Spania, der paret har en feriebolig. Hagen forteller at han allerede kan se resultater av treningen. 

-  Om du spør meg om motivasjonen for å bli med i «Skal vi danse», så er svaret at jeg vil komme i form. Dette tvinger meg til å trene, og det er derfor jeg ble med. Jeg har allerede gått ned ti kilo, og Eli har også gått ned flere kilo, sier Hagen til Her og Nå. 


Eli følte seg for gammel
Eli ble spurt hele åtte ganger før hun takket ja til programmet. Hun har tidligere sagt at hun følte at formen hindret henne fra å delta.  

- Jeg følte meg for gammel, for fet og for lite trent. Men da Carl sa ja… Skulle jeg bare sitte hjemme og se ham på tv? Nei! har Eli sagt i et intervju med VG. 

Med knallharde treningsprogram er det mange som har merket at figuren forandrer seg etter «Skal vi danse».

Flere har gått ned i vekt

I fjor fortalte fjorårets vinner Hanne Sørvaag at hun gikk ned i vekt mens hun svingte seg med Egor Filipenko. Og Eldar Vågan og Ben Adams fortalte også at de merket dansetreningen på kroppen. Nadya Khamitskaya kom raskt i superform etter fødselen på grunn av all dansingen. 

Også Jarl Goli er med i årets danseprogram og har gått ned hele 13 kilo på seks måneder. I tillegg vil «Idol»-deltager Eirik Søfteland, modellene Kathrine Sørland og Linda Johansen, skuespiller Kim-Daniel Sannes, fotballtrener Tom Nordli, værdame Isabella Martinsen, artist Venke Knutson og motorsykkelstjerne Pål Anders Ullevålseter konkurrere i «Skal vi danse». 

LES OGSÅ: Får ikke snakke om «Skal vi danse»-ryktene