NED I VEKT: Sarah Ferguson har gått ned hele 23 kilo på fem måneder. Nå er hun strålende fornøyd med sin egen kropp. Bildet til venstre er tatt i 2013. Foto: All Over Press
NED I VEKT: Sarah Ferguson har gått ned hele 23 kilo på fem måneder. Nå er hun strålende fornøyd med sin egen kropp. Bildet til venstre er tatt i 2013. Foto: All Over PressVis mer

- Har gått ned 23 kilo på fem måneder

Sarah Ferguson raste ned i vekt.

SEOGHØR.NO: Sarah Ferguson, som tidligere var gift med prins Andrew og hadde tittelen Hertuginne av York, overrasker i bladet Hello! denne uken.

APRIL: Ferguson fotografert med datteren, prinsesse Beatrice, i april i år. Foto: All Over Press
APRIL: Ferguson fotografert med datteren, prinsesse Beatrice, i april i år. Foto: All Over Press Vis mer

Ferguson har nemlig gått ned hele 23 kilo på kun fem måneder, noe hun viser frem i bladet.

55-åringen har fått gjennomgå i Hollywood-pressen for vekten sin. I flere tilfeller ble hun kalt «Duchess of Pork» (Hertuginnen av svin).

- Jeg pleide å være så sint. Jeg trodde aldri at jeg skulle klare å komme med ned i vekt. Jeg trodde jeg hadde mistet kontrollen. Jeg kom ikke inn i mine egne klær, og druknet i mat, forteller hun til bladet ifølge nettstedet UsMagazine.com.

Nå er hun strålende fornøyd med sin egen kropp. Hun kuttet ut sukkeret, og har kjørt et ganske standard treningsprogram.


- Det tok mot å vise seg i offentligheten i så mange år mens jeg var overvektig, sier hun i bladet.

Ferguson forteller at de stygge kommentarene gikk innpå henne.

- Hver gang det kom en stygg overskrift, kjente jeg det langt ned i sjela.

LES OGSÅ: Gikk rundt i byen som vanlige kvinner

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.