Har gått ned 15 kilo etter bruddet

- Jeg føler meg fantastisk, sier Khloe Kardashian.

GLEDER SEG TIL ET NYTT ÅR: - Det er som en ny start, sier Kardashian om året 2014. Foto: FameFlynet
GLEDER SEG TIL ET NYTT ÅR: - Det er som en ny start, sier Kardashian om året 2014. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det stormfulle eksteskapet mellom realitystjernen Khloe Kardashian (29) og basketballspilleren Lamar Odom (34) er som kjent over.

Etter fire år som mann og kone søkte Khloe om skilsmisse fra ektemannen tidligere denne måneden.

Det siste året har vært tøft for Khloe. Ikke bare har hun slitt med sin rusavhengige ektemann, hun har også sett moren Kris Jenner (58) skille seg fra stefaren Bruce Jenner (64).

Khloe har derimot fått tankene over på noe annet og samlet seg selv med trening og helsekost. Totalt har hun i løpet av 2013 gått ned rundt 15 kilo.

- I løpet av året har jeg slanket bort 15 kilo og jeg føler meg fantastisk. Jeg har jobbet så hardt med kroppen min, så nå har jeg tenkt til å bli litt mer sexy. Livet mitt har skapt meg på denne måten og jeg er veldig fornøyd med meg selv. Uansett om det er bra, stygt, vakkert eller kvalmt.. Det er det som gjør deg til deg, sier Khloe i et nytt intervju med Cosmopolitan ifølge The Sun.

FØR OG NÅ: Man kan tydelig se at Khloe har lagt om til en sunnere livsstil.
FØR OG NÅ: Man kan tydelig se at Khloe har lagt om til en sunnere livsstil. Vis mer

- Jeg elsker nyttårsaften. Det er en ny begynnelse. Vi kan reparere de feilene vi har gjort og de tingene vi ønsker å forandre, så la oss ha det moro, forsetter Kardashian.

Kardashian og Odom ble separert allerede i august, og mye av grunnen til bruddet skal ha vært Odoms narkotikamisbruk, samt parets problemer med å få barn.

Ifølge TMZ, som sitter på en kopi av skilsmissepapirene, ønsker ikke Khloe å beholde ektemannens navn.

SKILLES: Khloe Kardashian og Lamar Odom giftet seg høsten 2009 - nå fire år senere er bruddet et faktum. Her fra en filmpremiere i Los Angeles kort tid etter bryllupet. Foto: REX/Picture Perfect/All Over Press
SKILLES: Khloe Kardashian og Lamar Odom giftet seg høsten 2009 - nå fire år senere er bruddet et faktum. Her fra en filmpremiere i Los Angeles kort tid etter bryllupet. Foto: REX/Picture Perfect/All Over Press Vis mer

Det har tidligere vært hevdet at 34-åringen krever 60 millioner for å holde munn om Kardashian-familiens mektige hemmeligheter. Da paret giftet seg i 2009 signerte de to en ektepakt som gjør det enkelt for partene - spesielt ettersom de to holdt formue separert.

Og 29-åringen ønsker økonomisk støtte av Odom - og ber retten avvise alle krav som eventuelt skulle komme om det samme fra 34-åringen.

LES OGSÅ:   Skilles etter fire år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer