Har gått ned 12 kilo med ny livsstil

- Dette er bare begynnelsen. Jeg føler meg virkelig kjempebra, sier Carola Häggkvisst.

SLANKERE: Carola under torsdagens pressetreff for TV4s «The voice» - 12 kilo lettere enn i sommer. Foto: Stella Pictures
SLANKERE: Carola under torsdagens pressetreff for TV4s «The voice» - 12 kilo lettere enn i sommer. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da den svenske artisten Carola Häggkvisst denne uken ble presentert som coach i det nye TV4-programmet «The voice», etter å først ha forsovet seg til pressetreffet - var det i en ny og atskillig slankere utgave.

I jeansshorts og grå strømpebukser viste Carola stolt frem sin nye kropp, hele 12 kilo lettere enn i sommer.

- Jeg har lagt om kostholdet og spiser regelmessig og sunt. Jeg er mye ute i naturen og trener jevnlig. Jeg føler meg fantastisk bra, sier Carola til Aftonbladet.

Ifølge den svenske avisen får Carola hjelp av to personlige trenere fra firmaet «Svarta lådan», som skreddersyr et kostholds- og treningsopplegg til hver enkelt klient.

Carola får sunn mat levert hjem til seg, og trener varierte økter med sine personlige trenere. 

 «Her trenes det med min pt nummer 2, dyktige Carro. Armløft med hopp og benveksling», skriver den svenske artisten på sin blogg.

Og den kommende TV4-stjernen har ikke tenkt å gi seg med sin nye livsstil.

- Dette er bare begynnelsen. Jeg føler meg virkelig kjempebra, sier Carola til Aftonbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Forsov seg til eget pressetreff  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer