Kylie Jenner:

- Har gått med på å la eksen ta en farskapstest

Realitystjernen ønsker å bevise en gang for alle hvem som er faren til datteren hennes.

HAR FÅTT NOK: 20 år gamle Kylie Jenner ble mor for første gang i februar. Eksen Tyga skal ha skapt hodebry for den nybakte moren gjennom hele graviditeten. Foto: NTB scanpix
HAR FÅTT NOK: 20 år gamle Kylie Jenner ble mor for første gang i februar. Eksen Tyga skal ha skapt hodebry for den nybakte moren gjennom hele graviditeten. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Kun en måned etter at forholdet mellom realitystjernen Kylie Jenner (20) og rapperen Tyga (28) tok slutt i fjor, ble 20-åringen sammen med Travis Scott (25).

I februar i år fikk Jenner datteren Stormi med sistnevnte, noe som skal ha fått Tyga til å tenke. Kort tid etter fødselen hevdet flere kilder at Kylies eks ønsket å ta en farskapstest for å sjekke om han kan være faren til vesle Stormi.

Forrige uke avviste rapperen påstandene i et innlegg på Twitter, men nå hevder kilder overfor The Sun at Kylie uansett skal ha gått med på å la Tyga ta testen.

Hun ønsker nemlig å bevise en gang for alle at det er kjæresten Travis Scott som er barnefaren.

Ifølge kilden tok Kylie og Tyga testen for flere uker siden, men det var på én betingelse: nemlig at Tyga aldri skal snakke om det igjen.

- Det siste Kylie vil er at noen skal tro at hun var med to forskjellige menn på den tiden da hun ble gravid, sier en kilde nær familien til nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Lettet på sløret

Det var forrige uke Tyga lettet på sløret om eksens familielykke på Twitter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer