Kylie Jenner:

- Har gått med på å la eksen ta en farskapstest

Realitystjernen ønsker å bevise en gang for alle hvem som er faren til datteren hennes.

HAR FÅTT NOK: 20 år gamle Kylie Jenner ble mor for første gang i februar. Eksen Tyga skal ha skapt hodebry for den nybakte moren gjennom hele graviditeten. Foto: NTB scanpix
HAR FÅTT NOK: 20 år gamle Kylie Jenner ble mor for første gang i februar. Eksen Tyga skal ha skapt hodebry for den nybakte moren gjennom hele graviditeten. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Kun en måned etter at forholdet mellom realitystjernen Kylie Jenner (20) og rapperen Tyga (28) tok slutt i fjor, ble 20-åringen sammen med Travis Scott (25).

I februar i år fikk Jenner datteren Stormi med sistnevnte, noe som skal ha fått Tyga til å tenke. Kort tid etter fødselen hevdet flere kilder at Kylies eks ønsket å ta en farskapstest for å sjekke om han kan være faren til vesle Stormi.

Forrige uke avviste rapperen påstandene i et innlegg på Twitter, men nå hevder kilder overfor The Sun at Kylie uansett skal ha gått med på å la Tyga ta testen.

Hun ønsker nemlig å bevise en gang for alle at det er kjæresten Travis Scott som er barnefaren.

Ifølge kilden tok Kylie og Tyga testen for flere uker siden, men det var på én betingelse: nemlig at Tyga aldri skal snakke om det igjen.

- Det siste Kylie vil er at noen skal tro at hun var med to forskjellige menn på den tiden da hun ble gravid, sier en kilde nær familien til nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

EKSEN: Tyga og Kylie Jenner var i et årelang av-og-på forhold fram til april i fjor. Her avbildet på ferie i Mexico kun tre måneder før bruddet var et faktum. Foto: NTB scanpix
EKSEN: Tyga og Kylie Jenner var i et årelang av-og-på forhold fram til april i fjor. Her avbildet på ferie i Mexico kun tre måneder før bruddet var et faktum. Foto: NTB scanpix Vis mer

Lettet på sløret

Det var forrige uke Tyga lettet på sløret om eksens familielykke på Twitter.

«Jeg har aldri sagt noe om andres barn eller familier for å insinuere at jeg har vært involvert, og kommer aldri til å gjøre det», skrev han, og la til:

«Vær så snill, slutt med å spre falske historier og å angripe andres familier.»

Han sørget for å være svært tydelig med å avvise alle rykter som har svirret de siste månedene:

«Jeg har ingenting med å gjøre med dette. Folk burde få lov til å leve i fred», skrev han.

Saken fortsetter nedenfor.

NYBAKTE FORELDRE: Kylie Jenner og Travis Scott har fikk datteren Stormi sammen i februar. Foto: NTB scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Kylie Jenner og Travis Scott har fikk datteren Stormi sammen i februar. Foto: NTB scanpix Vis mer

Da internasjonale medier i høst begynte å spekulere i om Kylie ventet sitt første barn, gikk ikke dette ubemerket hen hos eksen Tyga. Og det lot han fansen få med seg.

Kun timer etter at flere nettsteder publiserte nyheten på sine nettsteder, delte 28-åringen et bilde på sin Snapchat-konto.

Til en skjermdump av en Page Six-artikkel som sa at Kylie Jenner er gravid, skrev han følgende tekst:

«Nei, det barnet er mitt».

Det var usikkert om kommentaren var ment humoristisk eller om han var bitter for at Kylie hadde kommet seg videre.

- Han savner henne

Momager Kris Jenner (62), moren til Kylie Jenner, har imidlertid avkreftet at datterens eks er faren til barnebarnet hennes. Det gjorde hun i et intervju med tv-programmet «Kyle and Jackie O Show»:

- Åh nei, nei, nei. Jeg tror bare dette er tåpelige rykter som alltid. Dere vet bedre enn dette, kunne hun fortelle, ifølge Power 96.1.

Tyga skal imidlertid ha prøvd å snakke med Kylie for å få møte datteren hennes.

- Kylie har blokkert Tygas telefonnummer, etter at han ikke lot henne være i fred. Han savner henne masse og har skikkelig lyst til å møte Stormi. Men telefonene og tekstmeldingene ble for mye for Kylie, hun prøver å komme seg videre, hevdet en kilde nær familien til Hollywood Life.

Travis Scott skal heller ikke ha satt særlig stor pris på kontakten, og anbefalte derfor kjæresten sin om å blokkere eksen hennes.

Saken fortsetter nedenfor.

stormiiiiiiiii🖤

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Derfor ble det slutt

Da Kylie og Tyga først ble linket til hverandre i 2014, var realitystjernen kun 16 år, mens han var 24.

Det tok derfor lang tid før de først avslørte at de var et par, noe som skjedde våren 2015. Duoen gikk hver til sitt flere ganger, men det var altså i april i fjor at forholdet tok slutt for godt.

I et intervju med radioprogrammet «Breakfast Club» noen måneder etter bruddet, fortalte Tyga årsaken til hvorfor de gikk hver til sitt.

- Hun er yngre enn meg, så for henne handlet det om synsvinkel. Måten hun vokste opp på, image og oppfatning er alt for henne. Du har en hel haug med folk som drar deg til hver sin kant, mens du prøver å vokse opp til å bli en kvinne, sa han om eksen, ifølge TooFab.

LES OGSÅ: - Vi var i totalt sjokk etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer