Har gått dramatisk ned i vekt

«The Hangover»-stjernen må bruke mageprotese på jobb.

GÅTT NED I VEKT: Skuespiller Zach Galifianakis har gått ned mange kilo etter han giftet seg med Quinn Lundeberg i 2012. Foto: Stella Pictures
GÅTT NED I VEKT: Skuespiller Zach Galifianakis har gått ned mange kilo etter han giftet seg med Quinn Lundeberg i 2012. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Skuespiller og komiker Zach Galifianakis er ikke kjent for å være den mest veltrente mannen i Hollywood. Men nå ligner han mer og mer på «Hangover»-kollegaen Bradley Cooper for hver eneste dag.

Den 43 år gamle skuespilleren, som giftet seg med Quinn Lundeberg i 2012, viste frem sin nye veltrente kropp på påskeferie på Hawaii. Det melder Radaronline.com.

Galifianakis så nærmest ugjenkjennelig ut der han gikk i en rød poloskjorte og blå badebukse. Komikeren har tidligere fortalt hvordan han startet på vekttapet.

- Hvis man ikke drikker 20 øl hver eneste kveld, så går man ned i vekt. Hvem hadde trodd det? sa skuespillen på TV-programmet Live with Kelly.

Skuespilleren har nå gått ned så mange kilo at han må bruke en mageprotese under innspillingen av «The Hangover 3» som er klar for amerikanske kinoer i mai.

LES OGSÅ:   Angrep «Hangover»-kollegaenVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer