Nina Dobrev:

- Har funnet tonen med snowboard-stjernen

Det ser ut til at kjærligheten blomstrer for «Vampire Diaries»-stjernen.

DATER: Romanseryktene florerer rundt Nina Dobrev og snowboardstjernen Shaun White. Foto: NTB Scanpix
DATER: Romanseryktene florerer rundt Nina Dobrev og snowboardstjernen Shaun White. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den bulgarsk-kanadiske skuespilleren Nina Dobrev (31) har gjort stor suksess med tv-serien «The Vampire Diaries», hvor hun spilte rollen som Elena Gilbert.

31-åringen har også spilt i filmer som «Chloe», «Degrassi goes Hollywood» og «The Perks of Being A Wallflower» opp gjennom sin karriere.

Nå ser det imidlertid ut at livet også stråler på privaten for skuespilleren. Det har nemlig de siste månedene florert rykter om at «The Vampire Diaries»-stjernen dater snowboardlegenden Shaun White (33).

Ifølge Us Weekly begynte ryktene å florere allerede i februar da de begge delte bilder fra en tur i Sør-Afrika på sine respektive Instagram-profiler. Om lag en måned senere ble duoen også observert på en sykkeltur sammen i Malibu.

PAR: Linn Wøyen Lenes og Øystein Lihaug ble kjærester under innspillingen av «Ex on the beach». Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

- Betatt av hverandre

Denne helgen satte skuespilleren nok en gang fart på ryktemølla da hun delte en morsom video på Instagram med sine 19 millioner følgere.

Under videoen fortalte 31-åringen hvor viktig det er å vaske matvarene dine etter at du har kommet tilbake fra matbutikken.

I videoen står stjernen ved en kjøkkenvask med armene bak ryggen sin mens to andre armer - som flere mener er Shaun White sine, forsøker å vaske matvarene som består av en avokado og en beholder med nøtter. Skuespilleren fniser i videoen mens hun prøver å ta en slurk av en flaske som angivelig blir holdt av White.

Bakgrunnen for at flere medier påpeker at den mystiske mannen i videoen er Shaun White er fordi det blir observert en tatovering på armen til mannen i videoen, og tatoveringen er svært lik den Shaun White har, ifølge People.

- Nina og Shaun er betatt av hverandre og dater. De nyter tiden sammen og prøver å lære og kjenne hverandre bedre, forteller en kilde til US Weekly.

- Nina liker virkelig Shaun og de ler begge mye sammen og synes at hverandre er morsomme, legger kilden til.

SNOWBOARDSTJERNE: Shaun White har stukket av med seieren en rekke ganger i ulike snowboard-konkurranser. Foto: NTB Scanpix
SNOWBOARDSTJERNE: Shaun White har stukket av med seieren en rekke ganger i ulike snowboard-konkurranser. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Shaun White har hele tre gullmedaljer fra Olympiske vinterleker. Han har også 23 medaljer fra X Games, hvor 15 av dem er gullmedaljer. Av flere blir han nok sett på som en av tidenes beste konkurransekjørere.

Som nevnt har Dobrev spilt i flere sesonger av eventyrdramaserien «The Vampire Diaries». I serien spilte 31-åringen mot skuespiller Paul Wesley (37) og de to ble portrettert som et dypt forelsket par.

Årets sesong av «Love Island» hadde stor suksess, og fire par var kjærester ved programslutt. Nå svarer de på hvordan livet etter villaen har vært. Vis mer

- Vi foraktet hverandre

I fjor kunne imidlertid Dobrev avsløre at kjemien mellom dem var alt annet i virkeligheten.

- Jeg husker at alle kom bort til meg da serien begynte å rulle på tv, og spurte: «Dater du og Paul i virkeligheten?». Alle trodde vi hadde så god kjemi … Jeg har innsett at det er en fin linje mellom kjærlighet og hat og at vi foraktet hverandre så mye at det kunne framstå som kjærlighet, sa Dobrev i podkasten «Directionally Challenged», gjengitt av CNN.

SPILL FOR GALLERIET: Fansen spekulerte på hvorvidt Nina Dobrev og Paul Wesley var kjærester i virkeligheten - det kunne ikke vært lenger unna sannheten, skal man tro førstnevnte. Foto: NTB Scanpix
SPILL FOR GALLERIET: Fansen spekulerte på hvorvidt Nina Dobrev og Paul Wesley var kjærester i virkeligheten - det kunne ikke vært lenger unna sannheten, skal man tro førstnevnte. Foto: NTB Scanpix Vis mer

31-åringen forklarte videre at duoen regelrett ikke klarte å komme overens bak kulissene, men understreket at de klarte å opprettholde et profesjonelt forhold

- Jeg respekterte Paul Wesley, men jeg likte ikke Paul Wesley. Vi kom bare ikke overens de første fem månedene av innspilling, fortsatte hun.

NINA DOBREV: Skuespilleren avbildet under Napa Valley Film Festival i november 2019. Foto: Jason Merritt/ Radarpics/ Shutterstock/ NTB scanpix
NINA DOBREV: Skuespilleren avbildet under Napa Valley Film Festival i november 2019. Foto: Jason Merritt/ Radarpics/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Selv om kollegene fikk en krevende start på skuespillersamarbeidet, skulle trenden heldigvis snu. 31-åringen fortalte nemlig at de to har utviklet et tett forhold i dag.

- Vi er nok dem som er nærmest (av dem som medvirket i «The Vampire Diaries», journ.anm.). Vi tilbringer mye tid sammen, og er skikkelig gode venner. Jeg elsker også kona hans. Det er morsomt å tenke på hvor mye som har forandret seg, for jeg trodde aldri han kom til å bli en av mine beste venner, sa hun.

LES OGSÅ: Bekrefter forholdet med kjærlighets­erklæring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer