Jennifer Garner og John Miller:

- Har funnet tilbake til hverandre

Ett år etter at de gjorde det slutt skal duoen ha valgt å gi forholdet en ny sjanse.

- PRØVER IGJEN: Jennifer Garner og John Miller skal ha tatt opp den romantiske kontakten igjen. Foto: Splash News/NTB
- PRØVER IGJEN: Jennifer Garner og John Miller skal ha tatt opp den romantiske kontakten igjen. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert

I august i fjor kom nyheten om at Jennifer Garner (49) og John Miller (43) hadde gjort det slutt etter to år som kjærester.

Duoen, som holdt en svært lav profil i media, hadde datet i det skjulte i et halvt år før pressen fikk nyss i romansen. Også bruddet skal ha skjedd i hemmelighet flere måneder før det ble allmenn kjent.

- De er ikke sammen lenger, avslørte en kilde til InTouch i fjor, og la til at det allerede hadde vært slutt en stund mellom dem.

- De er fortsatt venner, så det kan hende at de kan finne tilbake til hverandre i fremtiden, delte kilden videre.

«Sammen igjen»

Nå, etter rundt ett år fra hverandre, skal Garner og Miller ha bestemt seg for å gi kjærligheten en ny sjanse. Det melder flere internasjonale nettsteder, deriblant US Weekly og Daily Mail.

- Jen og John er sammen igjen. Det startet for et par uker siden, avslører en kilde til US Weekly.

OPPMERKSOMHET: Den amerikanske skuespilleren Jennifer Garner får nok en gang oppmerksomhet for kjæledyra sine. Foto: Splash News Vis mer

Mens Garner har barna Violet (15), Seraphina (12) og Samuel (9) fra sitt ti år lange ekteskap med Ben Affleck (48), så har Miller to barn med sin ekskone Caroline Campbell.

Og det var nettopp ungene som knyttet de to sammen da de først møttes høsten 2018.

- De er på like steder i livet og kan relatere til hvordan det er å oppdra barn etter en skilsmisse, fortalte en kilde til nettstedet sommeren 2019.

I løpet av det to år lange forholdet skal de to ha introdusert barna for hverandre, og de skal også ha vært seriøse om å bygge en fremtid sammen.

Mens «Alias»-stjernen skal ha vært svært fornøyd og lykkelig med forholdet slik det var, så skal Miller ha ymtet frempå om ekteskap.

- Han vet at han ikke må presse henne, røpet en kilde til US Weekly i januar 2020.

Åtte måneder senere kom beskjeden om at de hadde gjort det slutt.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

Brøt med ektemannen

Før Garner møtte Miller var hun som nevnt gift i lang tid med Hollywood-kollega Ben Affleck. De brøt med hverandre sommeren 2015. Bruddet ble bekreftet av duoen selv dagen etter deres ti års bryllupsdag.

«Etter nøye vurdering har vi tatt den vanskelige beslutningen om å skilles. Vi har fortsatt kjærlighet og vennskap til hverandre, og en forpliktelse til å oppdra barna våre sammen», het det i en uttalelse.

I etterkant virket det som om paret prøvde å finne tilbake til hverandre, og Affleck ble lenge boende i familiens gjestehus. Men i april 2017 satte de derimot spikeren i kista ved å signere skilsmissepapirene, og i mai samme år flyttet han ut av boligen.

Mens Garner kun har vært koblet til Miller etter at hun ble singel, så har eksmannen datet flere kvinner i ulike perioder.

Han var blant annet kjæreste med TV-produsenten Lindsay Shookus (40) i rundt ett år, datet Playboy-modellen Shauna Sexton (24), og ble linket til musikeren Katie Cherry før han falt for den 16 år yngre skuespilleren Ana de Armas (32).

Duoen var sammen i ett år før de brøt med hverandre i januar i år.

- Ben er ikke sammen med Ana lenger. Hun har gjort det slutt. Forholdet deres var komplisert. Ana ønsker ikke å bo i Los Angeles, mens Ben har barna sine her og kan derfor ikke flytte, fortalte en kilde til People den gang.

LES OGSÅ: - Elsker deg for alltid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer