GIFTER SEG IGJEN:Gazza og ekskona Sheryl skal angivelig gifte seg på nytt. Her fra bryllupet deres i 1996.  Foto: AP
GIFTER SEG IGJEN:Gazza og ekskona Sheryl skal angivelig gifte seg på nytt. Her fra bryllupet deres i 1996. Foto: APVis mer

- Har funnet tilbake til hverandre

Gazza og ekskona gifter seg, igjen.

SEHER.NO: Tidligere fotballhelt Paul "Gazza" Gascoigne (42) og ekskona Sheryl (43) planlegger nå å gifte seg på nytt.

Det på tross av at den skandaleomsuste fotballprofilen tidligere har vært meldt for vold mot henne.

Gazza har lenge slitt med omfattende rusmisbruk, samt psykiske problemer, men skal nå være bedre enn på lenge. Mye takket være ekskona.

Ifølge venner av paret har Sheryl pleid fotballprofilen, siden han kom hjem fra oppholdet på rehabsenteret The Priory i London for kort tid siden, skriver The Mirror.

Paret skal ha tilbragt de siste ukene i hverandres selskap, og kysser og holder hender foran venner, mens de snakker om sitt fremtidige forhold.

Paret skilte seg i 1998, etter et svært voldelig og kortvarig ekteskap. Og nå tror venner de vil snart vil fornye sine bryllupsløfter igjen.

- De snakker begge om å gifte seg på nytt og gi forholdet en ny start. De er så glade for at de har funnet hverandre igjen og vil derfor forplikte seg overfor hverandre. Det er ingen tvil om at Sheryl har snudd på livet hans, sier en kilde.  

Gazza, som skal ha klart å holde seg unna alkohol i flere måneder, forsøker nå å være en best mulig ektemann for Sheryl, samt far til deres sønn Regan (12), samt hans stedatter Bianca (21) og stesønn Mason.

Ifølge The Mirror skal han også ha blitt tilbudt en trenerstilling av Kevin Keegan og Newcastle United - laget han spilte i for flere år siden.

- Han har fått en telefon fra Keegan, som tilbød han en liten trenerstilling i Newcastle. Han liker ideen, men er litt bekymret for pendlingen han da må gjøre mellom Sheryls hjem i Hertfordshire og Tyneside. Han har fått noen andre tilbud også, sier kilden.

Sheryl har latt Gazza bo hos hennes etter rehab-oppholdet, og har lovt å passe på han. 

- Det er et fantastisk syn, å se dem begge så forelsket igjen. Han har ikke drukket på to-tre måneder og ser 10 ganger bedre ut. Han er nå en mann som kan se seg i speilet og være fornøyd med det han har oppnådd, sier kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no

LES OGSÅ: - Politiet reddet Gazzas liv