Kendall Jenner:

- Har funnet tilbake til eksen

Kendall Jenner og Ben Simmons skal ha funnet tilbake til hverandre, over et halvt år etter at de gikk hver til sitt.

ROMANSERYKTER: Nye bilder av Kendall Jenner skal ha det til at hun har funnet tilbake til basketballspiller Ben Simmons. Foto: NTB Scanpix
ROMANSERYKTER: Nye bilder av Kendall Jenner skal ha det til at hun har funnet tilbake til basketballspiller Ben Simmons. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For et halvt år siden begynte ryktene om at Kendall Jenner (24) var blitt singel igjen å svirre, etter at hun og basketballstjernen Ben Simmons (23) skulle ha gått hver til sitt.

Duoen holdt en svært lav profil rundt forholdet, og har heller ikke kommentert det angivelige bruddet, men nå skal ryktene ha det til at de to har funnet tilbake til hverandre.

Ifølge People skal nemlig den 24 år gamle supermodellen ha sittet på tribunen og heiet på Ben under en NBA-kamp i hjembyen hans Philadelphia på fredag, og flere av tilskuerne har i etterkant tatt til Twitter for å fortelle følgerne sine at 24-åringen faktisk var der.

DEN GANG DA: Kendall og Ben sammen i juni i fjor. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Kendall og Ben sammen i juni i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kendall på Bens kamp i dag, skriver en.

- Bendall er tilbake. Kendall ble sett på Sixers (Ben Simmons lag journ.anm.) kamp, skriver en annen.

Mens det ikke akkurat florerer med bilder av Kendall på kampen, har nettstedet Sports Gossip publisert et bilde av henne som de hevder er fra den aktuelle kampen.

KRANGEL: Det blir høylytt krangel mellom søstrene Kendall Jenner og Kourtney Kardashian etter de var på en hyttetur. Vis mer

Ifølge kilder nær realitystjernen skal Kendall ha reist frem og tilbake den siste tiden for å treffe Ben.

- Det er nytt. Forrige uke, da hun var i New York, dro hun til Philadelphia på torsdag kveld for å møte ham etter kampen hans i Boston. Hun returnerte til Manhattan fredag morgen for å jobbe, sier kilden, som legger til at hun dro tilbake til Philadelphia igjen fredag kveld.

- De prøver å holde en så lav profil som det lar seg gjøre akkurat nå, sier kilden videre.

Heftig krangel

Verken Kendall eller Ben har foreløpig kommentert gjenforeningen, så om de faktisk er sammen igjen, er det nok ikke mange som vet. Men en ting som derimot er sikkert, er at det i juli så mørkt ut for stjerneduoen.

Den gang havnet nemlig Kendall i en heftig Twitter-krangel med basketballspillerens søster, Liv Alice Simmons. Sistnevnte delte flere Twitter-meldinger, og selv om hun ikke nevner Kendall ved navn, var det flere som var skråsikre på at det var «Keeping up with the Kardashians»-stjernen hun siktet til, ifølge Daily Mail.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

- «Jeg vil ikke være kjent for å date idrettsutøvere». Altså, se for deg hvordan du jobber deg gjennom en hel idrett. Ikke bare et lag, men en hel idrett, skrev Liv blant annet.

Følgerne på Twitter var raskt ute med å påstå at hun henviste til Kendall, selv om hun ikke skrev navnet hennes. Da svarte Liv raskt med en ny melding:

- Jeg sa ikke noen navn, men hvis skoen passer, så bruk den.

Bare timer senere kontret Kendall på sin Twitter-profil. Flere brukere hadde nemlig plukket opp Livs ord og laget såkalte «memes» av fem basketballspillere Kendall skal ha datet.

- To av fem er riktig, takk, svarte Kendall.

ERTEKROK: Kendall lager humor på søsterens bekostning i sesongavslutningen av «Keeping up with the Kardashians». Vis mer

LES OGSÅ: Kobles til ny modell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer