Hayden Panettiere og Brian Hickerson:

- Har funnet styrken og motet til å dele sanheten

Skuespilleren har tidligere anklaget ekskjæresten for å være voldelig. Nå er han dømt.

VOLDSDØMT:Skuespillerens ekskjæreste må tilbringe 45 dager i fengsel etter en voldsdom. Foto: Eric Charbonneau / REX / NTB
VOLDSDØMT:Skuespillerens ekskjæreste må tilbringe 45 dager i fengsel etter en voldsdom. Foto: Eric Charbonneau / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Hayden Panettiere (31) og Brian Hickerson (31) ble først koblet til hverandre i august 2018. Siden den gang har forholdet deres vært en berg-og-dalbane.

Den første nedturen kom allerede i oktober samme år, da Hickerson havnet i et fylleslagsmål med sin egen far.

I mai 2019 nådde forholdet bunnen, da «Heroes»-skuespilleren selv anmeldte kjæresten for vold i hjemmet. Han ble arrestert og senere dømt til å holde seg unna Panettiere.

DØMT: Her er politiets bilde av Brian Hickerson i fjor. Foto: Splash News / NTB
DØMT: Her er politiets bilde av Brian Hickerson i fjor. Foto: Splash News / NTB Vis mer

45 dager i fengsel

Selv etter denne dommen var Panettiere og Hickerson fortsatt et par. De to gjorde det ikke slutt før i februar i fjor, da sistnevnte igjen skal ha vært voldelig.

I juli samme år ble Hickerson igjen arrestert etter anklager om vold og overgrep i hjemmet etter at Panettiere hadde kontaktet flere politistasjoner,

PARIS-EPISODEN: I 2016 ble Kim Kardashian Wests verden snudd på hodet etter at hun ble ranet i leiligheten sin i Paris. Nå åpner hun opp om hva som skjedde. Video: Netflix Vis mer

Nå har han, ifølge Entertainment Tonight, fått dommen sin, og denne gangen må han sone 45 dager i fengsel. I tillegg til fengselsstraffen ble han dømt til fire års formell prøvetid, 52 «kurs» om familievold, 500 dollar i erstatning og fem år med besøksforbud. Soningen starter 7. mai.

Tar livet sitt tilbake

Panettiere og Hickerson har hele veien hatt et turbulent forhold, og da Hickerson ble arrestert sa skuespilleren dette til Entertainment Tonight:

- Jeg står frem med sannheten om det som skjedde med meg i håp om at min historie vil gi styrke til andre i voldelige forhold og hjelpe dem med å få den hjelpen de trenger og fortjener.

- Jeg er forberedt på å gjøre mitt for å sikre at denne mannen aldri skader noen igjen. Jeg er takknemlig for støtteapparatet mitt, som hjalp meg med å finne mot til å gjenvinne stemmen min og livet mitt, la hun til.

Panettieres advokat har også uttalt følgende:

FORTELLER: I denne videoen åpner skuespiller, Melissa Benoist, om en ikke-navngitt ekskjæreste som angivelig skal ha mishandlet henne både fysisk og psykisk. Bilder: @melissabenoist, Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

- Etter å ha lidd i årevis som offer for psykisk, følelsesmessig og alvorlig fysisk mishandling, har Hayden Panettiere begynt prosessen med å ta livet sitt tilbake.

- Hayden har funnet styrken og motet til å dele sannheten om hennes overgrep og overgriper, og hun har til hensikt å bistå påtalemyndigheten for å tilse at rettferdighet blir tjent. Som en overlevende anerkjenner hun at hennes vanskelige reise mot helbredelse nettopp har begynt, legger advokaten til.

Familien har vært bekymret

Før Hickerson var skuespilleren i et av-og-på forhold med den tidligere ukrainske bokseren Vladimir Klitschko (45).

Også dette forholdet var nokså turbulent.

I 2011 gjorde de det slutt for første gang, før de fant tilbake til hverandre i april 2013, og i oktober samme året forlovet de seg.

FIKK EN DATTER: Hayden Panettiere og Vladimir Klitsjko gikk hver til sitt i 2013. Her er de avbildet samme år. Foto: Willi Schneider /REX / NTB
FIKK EN DATTER: Hayden Panettiere og Vladimir Klitsjko gikk hver til sitt i 2013. Her er de avbildet samme år. Foto: Willi Schneider /REX / NTB Vis mer

Året etter ble de også foreldre til datteren Kaya, men kort tid etter gikk Panettiere ut i mediene og fortalte at hun led av fødselsdepresjon.

Hun la seg også inn til frivillig behandling. Sommeren 2018 tok forholdet slutt for andre gang.

Året etter bruddet skal ha vært tungt for Panettiere, ettersom datteren bor med eksen i hans hjemland, Ukraina.

- Hun har ikke vært mye sammen med Kaya. Men hun vet at det beste for barnet ikke er å være hos henne akkurat nå. Det er en trist situasjon, fortalte en kilde til US Weekly i februar.

RYSTENDE: Soveromsopptak fra 2017 vekker harme. Video: ELIAS ZAHL-PETTERSEN Vis mer

LES OGSÅ: Kjøpte dinosaurskalle av Hollywood-stjerne på fylla

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer