Har funnet ny kone til Cruise

Scientologikirken vil bestemme hvem som blir Tom Cruise sin fjerde ektefelle - men den beste kandidaten har samboer!

ALLE GODE TING ER FIRE?: Scientologikirken skal nå ha funnet en ny kone til Tom Cruise etter bruddet fra Katie Holmes.  Foto: FameFlynet Norway
ALLE GODE TING ER FIRE?: Scientologikirken skal nå ha funnet en ny kone til Tom Cruise etter bruddet fra Katie Holmes. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er kun to og en halv uke siden Katie Holmes (33) søkte om skilsmisse fra Tom Cruise (50), men «Mission Impossible»-stjernen skal allerede ha funnet seg en ny kvinne.

Cruise er et svært sentralt medlem av kjendisreligionen Scientologi, noe som skal ha skapt splid mellom ham og Katie. Nå ønsker lederne i det kontroversielle trossamfunnet, ifølge Scientologi-eksperte,r å bestemme hvem som blir Cruises fjerde kone og har allerede en kandidat i sikte.

- Toms neste ekteskap blir med et annet medlem av religionen, sier Margery Wakefield til Radaronline.


Hun og andre eksperter tror skuespilleren Yolanda Pecoraro (27) blir Toms nye kone. Den unge skjønnheten er selv scientolog og har tidligere datet Cruise, noe som gjør henne til den perfekte matchen for filmkjekkasen.

- Hun er en Scientologi-prinsesse, perfekt for Tom, sier et tidligere medlem av kirken til National Enquirer.

Ifølge Andrew Morten, forfatteren av biografien «Tom Cruise; An Unauthorized Biography» møtte de to hverandre på åpningen av et nytt Scientologi-senter i 2004 og Tom skal ha falt pladask.

Cruises tredje skilsmisse skal være en skam for kirken, som nå håper å ordne situasjonen raskt ved å finne en ny kvinne til Tom.

- Medlemmer i kirken er flaue over skilsmissen og vil nå stabilisere situasjonen raskt. Hvis de bestemmer at Yolanda er Toms neste kone vil de nok at de snart skal få barn. Hun kan snart gå fra å bo i en liten leilighet til en villa i Beverly Hills med et barn på vei.

Problemet er bare at Yolanda har en kjæreste som hun bor sammen med. 

- Men hun vil nok gjøre alt for Scientologikirken, hevder kilden til ukebladet.

Tom og Katie var gift i seks år og sammen fikk de datteren Suri (6). «Dawson's Creek»-stjernen har vist noe interesse for Scientologi, men det skal ha vært et av temaene paret diskuterte heftig.

Holmes skal ha følt seg forfulgt av kirken etter bruddet, og fryktet at de ville snu datteren mot henne eller sende henne vekk til en Scientologiorganisasjon. Hun har nå meldt seg inn i den katolske kirke, og i skilsmisseavtalen står det spesifisert at verken hun eller Tom kan diskutere religion med Suri.

Katie var filmstjernens tredje kone. Han har tidligere vært gift med Mimi Rogers og Nicole Kidman, men skiller seg hver gang konen fyller 33 år.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Endelig fikk Suri møte pappa igjen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer