Brad Pitt:

- Har funnet lykken med tysk modell

Romanseryktene har satt fart etter at Brad Pitt og modell Nicole Poturalski ble observert sammen i Frankrike.

NY FLAMME?: Dette bildet av Hollywood-stjernen Brad Pitt og den tyske modellen Nicola Poturalski har nærmest satt fyr på internett. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME?: Dette bildet av Hollywood-stjernen Brad Pitt og den tyske modellen Nicola Poturalski har nærmest satt fyr på internett. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden nyheten om at Hollywood-paret Angelina Jolie (45) og Brad Pitt (56) hadde gått hver til sitt nådde offentligheten i 2016, har spesielt sistnevnte vært omsvermet av romanserykter.

Brad har blant annet blitt koblet til en MIT-professor, en spirituell healer, eksen Jennifer Aniston (51), Kate Hudson (41), Charlize Theron (45), nevnte Angelina Jolie og skuespillerkollega Alia Shawkat (31).

Nå skal det imidlertid være en ny kvinne som har fanget oppmerksomheten til Hollywood-stjernen. Det melder flere utenlandske medier, deriblant Entertainment Tonight.

Romanseryktene fikk fart på seg etter at Brad og den tyske modellen med navn Nicole Poturalski (27) ble observert sammen i Frankrike. Duoen ble blant annet observert mens de var på vei inn i en privatfly denne uken.

- Holdt en lav profil

Et øyevitne forklarer til nettstedet at både Brad og Nicole ankom hovedstaden Paris onsdag morgen.

Nicole skal ha vært den første som ankom flyplassen Charles de Gaulle fra Berlin, og ble observert mens hun ventet på at Pitts fly skulle lande fra USA. Derfra reiste duoen videre til flyplassen Le Bourget i en av Paris' forsteder, for å gå om bord på et privatfly med retning mot Sør-Frankrike.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer