Brad Pitt:

- Har funnet lykken med tysk modell

Romanseryktene har satt fart etter at Brad Pitt og modell Nicole Poturalski ble observert sammen i Frankrike.

NY FLAMME?: Dette bildet av Hollywood-stjernen Brad Pitt og den tyske modellen Nicola Poturalski har nærmest satt fyr på internett. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME?: Dette bildet av Hollywood-stjernen Brad Pitt og den tyske modellen Nicola Poturalski har nærmest satt fyr på internett. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden nyheten om at Hollywood-paret Angelina Jolie (45) og Brad Pitt (56) hadde gått hver til sitt nådde offentligheten i 2016, har spesielt sistnevnte vært omsvermet av romanserykter.

Brad har blant annet blitt koblet til en MIT-professor, en spirituell healer, eksen Jennifer Aniston (51), Kate Hudson (41), Charlize Theron (45), nevnte Angelina Jolie og skuespillerkollega Alia Shawkat (31).

Nå skal det imidlertid være en ny kvinne som har fanget oppmerksomheten til Hollywood-stjernen. Det melder flere utenlandske medier, deriblant Entertainment Tonight.

Romanseryktene fikk fart på seg etter at Brad og den tyske modellen med navn Nicole Poturalski (27) ble observert sammen i Frankrike. Duoen ble blant annet observert mens de var på vei inn i en privatfly denne uken.

Se dette innlegget på Instagram

🐥🐥

Et innlegg delt av Nico (@nico.potur)

- Holdt en lav profil

Et øyevitne forklarer til nettstedet at både Brad og Nicole ankom hovedstaden Paris onsdag morgen.

Nicole skal ha vært den første som ankom flyplassen Charles de Gaulle fra Berlin, og ble observert mens hun ventet på at Pitts fly skulle lande fra USA. Derfra reiste duoen videre til flyplassen Le Bourget i en av Paris' forsteder, for å gå om bord på et privatfly med retning mot Sør-Frankrike.

- De ble sett i et kjøretøy med privatsjåfør som tok dem til neste flyplass. De tok en times flytur og ble observert da de kom til Sør-Frankrike, forteller øyevitnet.

Ifølge Entertainment Tonight som har nærbilder av Brad og Nicole, hadde førstnevnte på seg et avslappende antrekk bestående av en grønn genser med matchende grønne bukser, hvite sko og en six pence på hodet.

Den tyske modellen på sin side hadde på seg svarte boots, løse brune bukser, en brun hatt og skinnjakke. Begge hadde også på seg munnbind ved ombordstigningen på flyet.

- De holdt en lav profil og kom seg raskt inn i flyet, fortsetter øyevitnet.

KONGELIG STIKK: Prestisjetunge British Academy Film Awards (BAFTA) gikk av stabelen tidligere i år. Brad Pitt kom i en takketale med et humoristisk stikk til den britiske kongefamilien. Slik reagerte Prins William. Video: NTB Scanpix og Dagbladet TV Vis mer

Har en sønn

Ifølge ELLE går Nicole under navnet Nico Mary i jobbsammenheng. Hun er representert av tre ulike modellbyråer, A Management, Official Models i New York og NEXT Models i Los Angeles.

Den tyske modellen har prydet forsidene til tyske Harper's Bazaar, og nå nylig den kommende septemberutgaven av tyske ELLE.

Ifølge Daily Mail ønsket Nicole opprinnelig å bli marinbiolog, men planene ble satt på vent da hun ble oppdaget som 13-åring av en talentspeider i Disneyland i Paris.

Nicole skal også ha polske aner, og ifølge den britiske tabloidavisen snakker hun hele fem språk.

Mens Brad Pitt er seksbarnsfar til barna Maddox (9), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (14) og tvillingene Knox og Vivienne (12) sammen med Angelina, er også Nicole forelder - til sønnen Emil.

Se dette innlegget på Instagram

Angel Engery. Best Friend. Best Company. Gang!

Et innlegg delt av Nico (@nico.potur)

I likhet med Brad uttaler Nicole seg sjeldent om sønnen sin, men i februar delte hun imidlertid et bilde av seg selv sammen med sønnen i matchende denimklær på Instagram. I innlegget omtalte hun sønnen som sin «beste venn».

OVERRASKELSE: Det blir tårer og klemming når superstjerna Brad Pitt overrasker sin venn og stylist gjennom 30 år, Jean. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Hintet om romansen?

I kjølvannet av romanseryktene mellom Nicole og Brad har flere medier begynt å spekulere på om førstnevnte kan ha delt små hint om at hun har funnet kjærligheten på ny i sosiale medier.

I slutten av mars delte blant annet den tyske modellen et bilde av seg selv på Instagram hvor hun refererte til at det var en viss mann i livet hennes.

«Lørdager for meg i disse dager er tid for selvrefleksjon, lese bøker og tilbringe tid med min bedre halvdel», skrev hun, noe flere medier tolker som at Nicole og Brad kan ha datet i flere måneder.

Romanseryktene med Nicole kommer for øvrig bare noen måneder etter at Brad som nevnt ble koblet til skuespiller Alia Shawkat.

I juni adresserte imidlertid Shawkat romanseryktene i et intervju med Vulture, hvor hun ga fansen det etterlengtede svaret på om hun og Brad var blitt et par.

- Vi er ikke kjærester. Vi er bare venner, uttalte hun den gang.

AVSLØRER: Amalie Olsen og Sander Dale (Randulle) deltar denne våren på «Camp 71». Tidligere har det vært mye rykter om de har hatt en romanse eller ikke, og nå svarer de. Vis mer

- Ingenting er sant

Det er ingen hemmelighet at Pitt har holdt en svært lav profil når det kommer til datinglivet sitt siden bruddet med Angelina i 2016.

I desember i fjor snakket han imidlertid med New York Times om alle romanseryktene han har blitt utsatt for siden han brøt med skuespillerkona.

- Jeg vet ikke hvor mange kvinner de sier at jeg har datet de siste to eller tre årene, men ingenting av det er sant, slo han fast.

ETTERTRAKTET: Brad Pitt er blant Hollywood-stjernene som absolutt regnes som et «sexsymbol» blant mange. Foto: NTB scanpix
ETTERTRAKTET: Brad Pitt er blant Hollywood-stjernene som absolutt regnes som et «sexsymbol» blant mange. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hollywood-stjernen forklarte videre at han sluttet å lese om seg selv i 2004.

- Ikke bare anmeldelser. Jeg mener alle magasinene på legekontoret. Fordi noe av det ville ha hoppa rundt i hodet som en rotte i skallen. Det ville forblitt der, og det ville ha påvirket noen av mine avgjørelser og valg i jobben, livet, og jeg fant ikke noe av det nyttig, sa 56-åringen.

LES OGSÅ: Derfor vekker Pitts hår oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer